Horoscop: O săptămână a semnelor providenţiale!

Săptămâna aceasta îşi concentrează evenimentele astrale majore în ziua de miercuri, 26 iunie.

Planeta Jupiter intră în semnul Racului, planeta Mercur intră în mers aparent retrograd iar Soarele formează piramida pe semne de apa cu planetele Saturn (din semnul Scorpionului) şi cu Neptun (retrograd în semnul Peştilor).

A doua zi, joi, 27 iunie, planeta Venus intră în semnul Leului.

Traversăm câteva zile de recalibrare energetică iar starea noastră interioară percepe şi traduce aceste modificări vibraţionale.

La trecerea planetelor dintr-un semn zodiacal în altul, se produce o schimbare vibraţională a influenţelor astrale care, ne redirecţionează atenţia şi ne nuanţează manifestările, în funcţie de planetele şi semnele implicate.

Intrarea planetei Jupiter în semnul Racului deschide o perioadă de un an în care nativii Rac se vor bucura de sprijinul astral.

În acelaşi timp, vor depăşi teste de verificare a modului în care au folosit acest sprijin la vizita anterioară a lui Jupiter în semnul lor, acum 12 ani.

Pentru fiecare dintre noi, sectorul de viaţă din harta natală găzduit de semnul Racului va primi un impuls energetic, prin diferite oportunităţi de creştere, pentru o perioadă de un an de zile.

Jupiter este a cincea planetă în ordinea depărtării de steaua centrală în jurul căreia este organizat sistemul nostru solar şi, cea mai masivă dintre planete, având un volum de peste o mie de ori mai mare decât al Pământului.

Este cel mai mare dintre giganţii gazoşi ai sistemului solar, care se roteşte cu cea mai mare viteză, faţă de mişcările celorlalţi grei ai sistemului solar.

Analiza astrologică a influenţei energetice a planetei Jupiter ne ajută să descifrăm modul în care valorificăm posibilităţile de expansiune şi cum folosim acest instrument în procesul propriei transformări.

Jupiter exprimă şansa providenţială, protecţia şi, indică ghidul spiritual dar şi puterea noastră interioară, prin caracteristicile semnului zodiacal în care se află în harta natală.

De asemenea, arată pe ce direcţie ne putem dezvolta din plin, trăind gloria şi fericirea, precum şi modul de acţiune pentru atingerea acestui scop.

Locul în care se află Jupiter în tema natală, reprezintă zona în care se manifestă aspectul nostru spiritual, ne arată în ce mod ne exprimăm şi dezvoltăm idealul nostru filozofic, evolutiv.

Acest loc din astrogramă ne indică tendinţele noastre spirituale precum şi direcţia pe care se produce influenţa maximă a acestor tendinţe, iar aspectele cu celelalte planete nuanţează modul în care utilizăm acest tip de energie.

Prin aspectele formate în tranzit, influenţa energetică a planetei Jupiter declanşează starea interioară necesară pentru a experimenta generozitatea, compasiunea, interesul pentru lărgirea viziunii şi, aduce răsplata pentru eforturile depuse în sensul elevarii spirituale.

Situaţiile pe care le provoacă ne ajută să conştientizăm propria putere interioară şi importanţa acesteia în cadrul procesului decizional, modul cum utilizăm acest instrument al puterii şi ce efecte anume producem.

Zona din harta natală pe care o străbate Jupiter în tranzit, se bucură de şansă şi expansiune; în acel sector de viaţă primim un credit, un ajutor, încercăm să valorificăm o oportunitate, pe acea direcţie eforturile noastre primesc o recunoaştere, realizăm ascensiunea, dar, tot acolo se poate produce şi căderea dacă nu folosim conştient şi înţelept ajutorul primit.

Cei care sunt preocupaţi de propria evoluţie spirituală pot folosi tranzitele planetei Jupiter peste zonele importante ale astrogramei natale pentru a-şi lărgi viziunea asupra vieţii şi asupra procesului de evoluţie în care sunt implicaţi precum şi, pentru a depăşi barierele care le limitează expasiunea conştiintei.

În tranzit prin semnul Racului, Jupiter ne sprijină în explorarea planului emoţional, prin folosirea constructivă a imaginaţiei, prin descoperirea şi dezvolatrea intuiţiei. Va fi o perioadă în care atenţia noastră se reorientează către ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi familia şi căminul.

Vom reveni asupra trecutului nelămurit încă, pentru a limpezi trăirile şi pentru a extrage sensurile necesare pentru a merge înainte.

Anul care urmează, până în iulie 2014 când Jupiter va părăsi semnul Racului, poate reprezenta pentru fiecare dintre noi un timp al acceptării şi vindecării unor experienţe din trecut, prin înţelegerea şi conştientizarea rostului acestora în viaţa noastră.

Începutul acestui tranzit jupiterian este marcat de mişcarea aparent retrogradă a planetei Mercur, tot în semnul Racului, până pe 21 iulie.

Acest interval de timp ne va ajuta în procesul de conştientizare declanşat de Jupiter şi, ne va readuce în atenţie, cu o mai mare claritate, acele subiecte asupra cărora vom experimenta ”reaşezarea” lucrurilor, în ceea ce priveşte modul în care gândim şi comunicăm, mai ales în aspecte legate de familie şi de trecutul de care ar fi potrivit să ne desprindem.

Iar acolo unde se suprapune acum traseul pe care îl face Mercur în mers aparent retrograd, pe tema natală, avem ocazia să înţelegem ceea ce nu am înţeles sau am înţeles greşit, să facem alegeri pe care nu le-am făcut, dar am simţit nevoia să le facem.

Planeta Venus va tranzita semnul Leului până pe 22 iulie, interval de timp în care ne transmite generozitatea şi nobleţea Leului, încălzindu-ne inima care va încerca să guverneze mintea interiorizată, cufundată în propria sensibilitate.

Este posibil să simţim nevoia de a socializa mai mult, de a ne manifestă latura creativă şi vom caută stabilitatea sentimentală, în timp ce influenţele astrale ne transmit o nevoie de schimbare.
Poate fi stimulată activitaea artistică.

Toate aceste schimbări vibraţionale se produc pe un fond energetic care susţine încrederea în forţele noastre, în propria intuiţie, ne stimulează creativitatea şi conduce către schimbări subtile.

Este important să observăm cu obiectivitate eventualele probleme de personalitate care, ne pot plasa în starea de instabilitate emoţională şi astfel, să trecem pe lângă oportunitatea de a conştientiza un mesaj important şi/sau de a valorifica potenţialul momentului.

În cadrul ciclului fazelor Lunii, suntem în prima săptămână a fazei de descreştere a Lunii, care se încheie cu pătrarul al doilea duminică, în ultima zi de iunie, zi în care merită să fim atenţi şi să nu ne luptăm cu nepotrivirile, ci să căutăm cauza şi să luăm decizii pentru a îndrepta lucrurile în ciclul lunar următor.

La mijlocul săptămânii, joi, 27 iunie, Soarele şi Luna ne oferă un moment de echilibru energetic, care poate fi şi un moment de concretizare, în care se poate manifesta o influenţa favorabilă a subconştientului în activitatea curentă.

Dacă suntem deschişi către procesul intuitiv, putem dezvolta un înţeles nou al derulării proiectelor noastre, înţeles care ne va ajuta să acţionăm mai bine în continuare precum şi în ciclul Lunar următor.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania