Horoscop: O săptămână a iubirii şi a revelaţiilor!

Alături de mentalul nostru, acum şi planul sentimental primeşte influenţele acestui semn zodiacal.

Mai mult chiar, cele două planete personale interacţionează cu planeta Neptun (din semnul Peştilor).

Ele formează aspecte de trigon, chiar în aceste zile când Neptun intră în mişcare aparent retrogradă (de pe 7 iunie până pe 14 noiembrie).

Se realizează o colaborare astrală extinsă, pe semne de apă, deoarece intră în acest joc şi planeta Saturn care tranzitează semnul Scorpionului, în mers aparent retrograd şi care construind un trigon cu Neptun, (care se formează la grad perfect săptămâna viitoare, pe 12 iunie), construieşte acelaşi aspect de trigon cu Mercur şi cu Venus.

Plutim într-o baie energetică inspiraţională şi este important să nu ne scufundăm sub apăsarea sensibilităţii interioare, pe care este posibil să încercăm să o mascăm printr-o duritate exterioară.

Structurile noastre energetice sunt impregnate într-o măsură mult mai mare de influenţa subconştientului colectiv.

În funcţie de cum suntem obişnuiţi să accesăm inspiraţia proprie, ne poate fi de folos imaginaţia sau intuiţia, care se poate manifesta mai uşor, sau mai perceptibil un anume magnetism, iar profunzimea gândirii poate atinge aspecte mistice.

Este posibil sa experimentăm acum o înţelegere emoţională a experienţelor noastre de viaţă.

Mersul aparent retrograd al planetei Neptun ne va orienta spre propriile profunzimi sufleteşti.

Poate să apară tendinţa spre izolare, sau respingerea anumitor aspecte ale realităţii, respingerea anumitor responsabilităţi, pentru care să considerăm (în mod eronat) că nu suntem încă pregătiţi.

În această perioadă ar fi potrivit să ne lămurim asupra segmentului de viaţă pe care se suprapune acest tranzit (semnul Peşti între gradele 5:23 şi 2:35), să identificăm eventualele confuzii, preluarea incorectă a informaţiilor şi să normalizăm mersul lucrurilor precum şi al derulării relaţiilor, prin asumarea răspunderilor care ne revin.

Cei care sunt preocupaţi de evoluţia lor spirituală, pot folosi această perioadă de mers aparent retrograd al planetei Neptun pentru a-şi clarifica viziunea asupra procesului evolutiv, asupra rostului fazei din acest proces, pe care o traversează acum.

Cu toţii vom traversa experienţe care ne vor solicita o reevaluare a “credinţei”, eventual prin redefinirea conceptului precum şi a criteriilor prin care ne raportăm la acest concept.

Până în luna noiembrie, într-un fel sau în altul, fiecare dintre noi vom reveni asupra a ceea ce înseamnă pentru noi “puterea credinţei”, ca trăire şi ca instrument folosit în propria evoluţie.

Luna ne oferă şi ea o săptămână palpitantă!

În cadrul ciclului fazelor Lunii suntem în ultimele zile înainte de Luna Nouă, care se formează sâmbătă, 8 iunie, în semnul Gemenilor.

Prin urmare, această activare a planului sentimental-afectiv despre care am vorbit mai sus, ne ajută să eliberăm, pe parcursul săptămânii, emoţiile care ne încurcă, astfel încât la Luna Nouă să fim pregătiţi pentru noul început de ciclu lunar.

Luna interacţionează luni cu cuadratura Uranus-Pluton şi este posibil să ne confruntăm cu emoţii intense care să ne creeze iluzia unor condiţii grele de derulare a experienţelor de viaţă.

Este important să gestionăm cu răbdare şi înţelepciune orice conflict, să ne raportăm la imaginea de ansamblu a oricărei situaţii şi să observăm schimbările care se produc.

În felul acesta, facem faţă instabilităţii si dificultăţilor emoţionale care ne-ar putea însoţi toată săptămâna, pe fondul accentuării influenţelor astrale generate de planetele ce tranzitează semnul Racului.

Întreaga săptămână este o perioadă potrivită pentru o analiză a activităţilor desfăşurate, cu asimilarea rezultatelor, înţelegerea cauzelor care au generat dificultăţi şi conştientizarea efectelor pe care le-am produs prin deciziile şi acţiunile noastre.

Acum eliberăm mai uşor orice formă de balast emoţional şi formulăm concluzii care ne ajută în pregătirea următorului ciclu al fazelor lunii.

Luna Nouă de sâmbătă ne deschide un culoar energetic pentru a construi relaţii, pentru a construi parteneriatele potrivite, pentru atingerea scopurilor pe care le-am stabilit.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania