Horoscop:Luna Plină ne aduce o explozie de energie

Vom avea parte acum de o eclipsă parţială de Lună, ce deschide “sezonul” eclipselor, deparece la urmatoarea fază de Lună Noua (10 mai) vom avea o eclipsă de Soare, iar la urmatoarea fază de Lună Plină (25 mai) vom avea din nou o eclipsă de Lună prin penumbră.

Cumva intrăm într-un labirint energetic, din care am putea ieşi într-o formă nouă energetică, cu o resetare a propriilor capacităţi de creaţie, avand în vedere că înainte de a treia eclipsă vom trai din nou o cuadratură la grad perfect Pluton-Uranus (21-21 mai).

Ne vom simţi pregătiţi pentru luna iunie şi pentru culuarul energetic deschis de colaborarea planetelor Saturn (retrograd) şi Neptun, care ne va ajuta să conştientizăm mecanismul proceselor intuitive.

Zilele rămase până la faza de Lună Plină reprezintă o perioadă de efort cu impact maxim asupra rezultatelor noastre.

Este important să apreciem obiectiv situaţiile cu care ne confruntăm, precum şi consecinţele alegerilor pe care le facem şi, mai ales să nu ne lăsăm în voia ambiţiilor care, ne-ar putea stoarce toate resursele fără să ajungem chiar unde ne-am propus.

Sentimentele pot deveni foarte intense, trăirile sentimental-afective pot aduce la suprafaţă blocajele emoţionale într-o formă mai uşor de observat şi de constientizat.

Unii dintre noi pot trăi experienţe care aduc încheierea unei situaţii nepotrivite, pentru o dezvoltare favorabilă, cu renaşterea pe noua direcţie de evoluţie.

Săptămâna următoare poate fi o perioadă favorabilă pentru orice formă de instruire, pentru a stabili contacte precum şi pentru derularea evenimentelor juridice.

Până la Luna Plină poate fi un timp favorabil pentru luarea deciziilor; putem da dovadă de largime de vederi, de tolerantă, exersăm mai usor gândirea pozitivă, putem avea un impact pozitiv asupra celorlalţi, eventual este posibilă o reuşită financiară.

Ziua de miercuri poate reprezenta un moment de şansă, care vine ca o răsplată, dar care cere deschiderea maximă a minţii.

Întreaga săptămână suntem inspiraţi, imaginaţia este mai bogată, intuiţia funcţionează mult mai bine, sau, noi suntem mai disponibili de a o percepe şi de a observa “potrivirea lucrurilor”.

Am putea fi foarte creativi şi am putea folosi cu succes intuiţia şi imaginaţia în aspectele concrete ale vietii cotidiene.

Este foarte posibil sa traversăm niste schimbari subtile, să trăim o transformare de fond cu caracter spiritual în privinta principiilor noastre, precum şi în derularea modului de viaţă.

Spre sfarşitul săptămânii vom avea o mai mare încredere în forţele proprii şi putem primi o anume inspiraţie în derularea unei acţiuni, dacă suntem atenţi la curgerea informaţiei.

Dacă refuzăm această susţinere astrală şi refuzăm, cu teamă, implicarea, atunci este posibil să intrăm intr-o altă curgere a evenimentelor şi să ne confruntăm cu obstacole, cu anumite restricţii care, au doar rolul de a ne ajuta să ne reconsiderăm gradul şi modul de implicare în situaţiile pe care le traversăm.

După faza de Lună Plină, intrăm intr-o perioadă de concretizare-cristalizare-materializare.

Este important să întelegem că generăm materializarea prin starea interioară pe care o trăim, în fiecare clipă. Nu este vorba despre “a face ceva” cât despre “a simţi starea” în care ceva-ul respectiv deja există.

Este vorba despre a schimba modul de a gândi şi despre a simţi experienţele mai mult decât a le analiza.

Aceasta poate fi considerată una din lecţiile importante ale anului, pe care până la a doua cuadratură Pluton-Uranus din noiembrie, o vom fi invaţat sau nu. Cele trei eclipse ne pregătesc să trecem acest examen important.

Acum avem posibilitatea să ascultăm mersul sufletului şi să alegem cu incredere şi atitudine potrivită să-l urmăm.

La următorul moment, vom avea ocazia să alegem implicarea constientă în crearea propriilor experienţe, acceptând transformările necesare, astfel încat la cea de a treia eclipsă (de Lună, la faza de Lună Plină) să întelegem ce inseamnă desprinderea din şabloane şi să ne angajăm cu întreg potenţialul şi cu tot curajul în ceea ce alegem fiecare să construim.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania