Gianina din Las Fierbinți într-un rol așa cum nu ai crezut vreodată

anca-dumitra-las-fierbinti

Anca Maria Dumitra sau Gianina din Las Fierbinți a fost distribuită într-un film produs de BBC Two, actrița având rolul principal, un rol greu, cu multiple implicații la nivel psihologic.

“Făcând bani” (Doing money) este un thriller șocant despre sclavia modernă, despre prostituție și nivelul de nepăsare al societății moderne, preocupată mai mult de latura superficială a vieții și mai puțin de dramele interioare.

Anca Maria Dumitra joacă în film rolul Anei, o tănără vândută de proxeneți în industria sexului, ajunsă în Irlanda și de acolo, prinsă fără scăpare în cercul vicios al prostituției. Drumul Anei din România până în bordelurile ad-hoc din Londra va fi presărat cu detalii șocante despre o industrie cunoscută de toată lumea, dar ignorată de cei care au posibilitatea de a o stopa.

Producătorii britanici spun că acest film va produce fiori reci celor care se vor lăsa prinși în poveste.

Anca Maria Dumitra sau Gianina din Las Fierbinți, așa cum e cunoscută de români, este o actriță originară din Craiova, născută în 1987. Poate fi urmărită la Teatrul de Comedie în piesa Mult zgomot pentru nimic, după William Shakespeare.

Foto: Libertatea

Citește și:

Vrei să scrii o carte… dar nu știi cum? Iată un secret al scriitorilor:

Jurnalul Aurorei Serafim', un roman de dragoste într-o epocă de ură

Îți sună cunoscut: Mere, pere în panere….?'

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Diverse