Forma buzelor îți dezvăluie personalitatea

La cele mai multe dintre noi, buzele sunt inegale, în sensul că una dintre ele este mai plină decât cealaltă. Posibil să fi observat acest lucru, dar trebuie să știi că forma buzelor îți dezvăluie personalitatea.

forma buzelor iti dezvaluie personalitatea

Există experți în interpretarea trăsăturilor feței care susțin că, într-adevăr, există o legătură strânsă între forma buzelor și personalitate. Așadar, parcurge rândurile care urmează, apoi analizează-te în oglindă și descoperă în ce fel forma buzelor îți dezvăluie personalitatea.

Ce spune despre tine forma buzei superioare

Pentru a-ți da seama care dintre buzele tale este mai plină, așază-te în fața unei oglinzi din profil. Vei putea observa cu ușurință forma buzelor. Sau poți cere părerea unui apropiat.

Faptul că buza superioară este mai voluminoasă decât cea inferioară spune despre tine că ești o persoană onestă, sinceră, care detestă ipocrizia. Nu-ți place să minți pe nimeni și ai pretenția ca și ceilalți să fie la fel de sinceri cu tine.

Dincolo de faptul că sinceritatea este considerată o calitate, aceasta te va face să pari naivă în ochii celorlalți, pentru că ai tendința să crezi tot ce auzi. Asta, evident, în virtutea faptului că tu spui întotdeauna adevărul, deci oamenii pot avea încredere în tine. Când este, însă, vorba să le acorzi tu celorlalți încredere, nu te putem sfătui decât să fii mai circumspectă.

Așadar, unii te vor considera naivă, alții – de-a dreptul … prostuță, iar alții te vor respecta pentru onestitatea ta.

O buză superioară mai voluminoasă decât cea inferioară mai spune despre tine faptul că iubești viața și îți place să trăiești fiecare clipă ca și cum ar fi ultima. De asemenea, îți plac aventurile și experiențele de tot felul care te ajută să te dezvolți. Experiențele nefericite de care ai parte în viață le iei așa cum sunt și înveți întotdeauna din ele.

Cu acest tip de atitudine, atragi în jurul tău oameni cu trăsături de personalitate asemănătoare, persoane pozitive și pline de viață, dar vei avea de-a face, în egală măsură, și cu oameni invidioși, care nu suportă felul tău de a fi și se bucură de răul care ți se întâmplă.

Citește și Legătura incredibilă dintre forma nasului și personalitatea noastră

Ce spune despre tine forma buzei inferioare

Dacă buza inferioară este mai plină decât cea superioară înseamnă că ești o persoană calmă, fină observatoare a tot ceea ce se petrece în jur. Îți place să analizezi gesturile, atitudinea și reacțiile celor din jur și, pe baza acestei analize, să determini tipul de personalitate a fiecăruia.

În plus, ești o persoană perspicace și convingătoare și te remarci printr-o memorie bună. Reușești întotdeauna să captezi interesul celor din jur, care adoră să te asculte. Deși ești o companie plăcută, ai adesea momente în care vrei să fii doar tu cu tine, momente în care să te înconjori de cărți și să reflectezi.

Aplecându-te prea mult asupra lucrurilor, făcându-ți prea multe griji, despicând de fiecare dată firul în 4, riști să ratezi prezentul și lucrurile frumoase care se petrec în prezent.

Iată, așadar, în ce fel forma buzelor îți dezvăluie personalitatea. Tu ai reușit să-ți identifici profilul buzelor? Trăsăturile de personalitate prezentate de noi corespund felului tău de a fi?

Sursa foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Psihologie