Machiaje de speriat pentru Halloween 2017. Vei fi de nerecunoscut

Mai este foarte puțin până vom da start petrecerii de Halloween 2017, iar apariția noastră trebuie să fie una spectaculoasă. Dacă în acest an ți-ai propus să fii de nerecunoscut la petrecere, un machiaj inspirat te poate ajuta să obții un look de speriat, cu care să îi uimești pe toți cei dragi.

Petrecerea de Halloween s-a transformat într-o adevărată tradiție în România, iar transformarea trebuie să fie una totală pentru a atrage toate privirile. O simplă mască sau o pelerină nu te transformă în personjaul după care toți vor întoarce capul, așa că trebuie să îți pregătești din timp costumul și să te gândești la un machiaj care să fie cât mai înfricoșător și să se potrivească personajului.

Machiaje de speriat pentru Halloween 2017

Machiajul are capacitatea de a ne transforma total, iar dacă este realizat cu mare atenție, el ne poate ascunde trăsăturile atât de bine încât asemănarea cu personajul va fi perfectă. Pentru a realiza un machiaj de speriat pentru Halloween ai nevoie de produse cosmetice de calitate, care să rămână pe față un timp îndelungat. În plus, ar fi bine să optezi pentru cosmeticele waterproof, care îți vor da siguranța că machiajul tău rămâne intact, indiferent de condițiile meteo sau de alți factori externi.

Dacă nu ai timp pentru a pleca în căutarea unui costum, poți da viață personajului preferat folosindu-te doar de machiaj. Fie că alegi să întruchipezi o vrăjitoare, fie că vrei să fii un schelet, un zombie sau orice altă forță a răului, important este să îți realizezi machiajul astfel încât să te transformi într-un personaj de temut.

Deschide galeria foto pentru a vedea o serie de machiaje de speriat pentru Halloween 2017, care te vor transforma total și urmărește materialele video de mai jos pentru a vedea cum trebuie să procedezi pentru a le obține.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Coafuri simple pentru Halloween 2017

Manichiura pentru Halloween. Modele pe care le poți face cu ușurință la tine acasă

Nu ai timp de un machiaj elaborat de Halloween? Fă-ți aceste modele pe buze și ești gata de petrecere

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse