Eveniment AVANTAJE: Mănâncă echilibrat, trăiește sănătos – obiectivul societății de astăzi

Tema evenimenului din luna iulie desfășurat la Veranda Mall a stârnit multe curiozități în rândul participanților, deopotrivă femei și bărbați. Cum să ne menținem un stil de viață echilibrat într-o lume cu tentații la tot pasul și un ritm cotidian din ce în ce mai aglomerat?

img_1054SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

Doamna doctor nutriționist Anca Hâncu, medic generalist, Doctor în Științe Medicale ne-a explicat ce anume înglobează această sintagmă de „stil de viață sănătos', ce trebuie avut în vedere și cum trebuie să ne gestionăm aportul caloric într-un mod echilibrat. Un ajutor de neegalat pentru cei care vor să-și schimbe stilul de viață îl oferă plaforma METS.RO, creată de ROMALIMENTA, unde poți afla care este numărul de calorii potrivit stilului tău alimentar sau te poți inspira din propunerea de meniu săptămânal personalizat, îți poți calcula IMC (indicele de masă corporală) sau înveți cum se accelerează metabolismul.
Pe METS.ro sunt publicate rețete echilibrate, sugestii de activități fizice personalizate, meniuri săptămânale, un dicționar de alimente și multe alte informații care ajută la încurajarea și menținerea unui stil de viață sănătos, aceasta fiind una dintre principalele valori care stau la baza misiunii Romalimenta. Evenimentul Avantaje a creat noi pârghii de responsabilizare în rândul publicului, oferind tuturor celor prezenți acces la informații corecte și la cele mai recente studii de piață pentru menținerea calității vieții.

Multumim: Veranda Mall, Restaurant Spotlight, Romalimenta – mets.ro

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Eveniment AVANTAJE: NEUROPATIA DIABETICĂ

Eveniment AVANTAJE: Cum combatem astenia de primăvară?

Eveniment Avantaje: O dietă de slăbit la îndemâna tuturor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber