Eveniment Avantaje: O dietă de slăbit la îndemâna tuturor

Toate persoanele care se confruntă cu kilogramele în plus, știu cât de greu este să slăbești. Pe lângă complexele legate de aspectul fizic, supraponderea și obezitatea atrag după ele și apariția unor grave probleme de sănătate, precum diabet tip II, hipertensiune arterială, inflamații, afecțiuni osteo-articulare, dureri de spate.

avantaje-nupo-p-141SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

În cadrul evenimentului din luna aprilie desfășurat în Veranda Mall s-a discutat despre dieta NUPO a doctorului danez Flamming Quade, care și-a concentrat toate eforturile medicale și științifice pe descoperirea unei soluții pentru tratarea obezității.
În cadrul evenimentului, doamna dr. Dana Miricioiu, chirurg estetician, a explicat cititoarelor Avantaje de ce o dietă concepută cu puține calorii dar asigurând în același timp echilibrul nutrițional necesar, este eficientă pentru o scădere în greutate rapidă și sigură. Și pentru ca o dietă să fie eficientă e musai să aibă o formulă echilibrată din punct de vedere nutrițional, să asigure organismului toate vitaminele, mineralele, proteinele, grăsimile esențiale, fibrele și alți nutrienți de care acesta are nevoie, a completat doamna farmacist Adriana Ghiță.
La final, actrița Cristina Cioran a explicat invitatelor noastre că nu se mai confruntă cu stresul slăbitului pentru că a găsit dieta perfectă pentru a pierde kilograme. Din mărturisirea ei, până acum, a reușit să scape de 8 kilograme în 10 zile.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Locație eveniment: Restaurant Spotlight- Veranda Mall

Eveniment AVANTAJE: Frumusețea vine din interior

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber