Eveniment AVANTAJE: NEUROPATIA DIABETICĂ

Pentru că România este prima ţară unde s-a lansat campania „Stand up for your feet!' o inițiativă de conștientizare a neuropatiei diabetice, Revista Avantaje a prezentat pe larg și pe toate canalele de comunicare, pericolul acestei afecțiuni cumplite, și care sunt liniile de tratament și prevenție.

p1799274SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Neuropatia diabetică este una dintre cele mai frecvente complicații ale diabetului zaharat și pentru 50% dintre cazuri, boala poate să debuteze fără simptome. Din acest motiv, pacienții cu diabet trebuie să aibă grijă în mod deosebit de picioarele lor.
Despre acest subiect am discutat pe larg în cadrul evenimentului desfășurat la Veranda Mall, iar cititoarele Avantaje au aflat detalii prețioase de la dl. dr. Dorel Filip – Medic Specialist Medicină Generală, cu competențe în Podiatrie.
Povestea tulburătoare de viață a lui Ines Nerina – creatoare de conținut – a impresionat publicul prezent, iar întrebările despre complicațiile diabetului au transformat evenimentul Avantaje într-o lecție educativă despre alegerile potrivite pentru un stil de viață echilibrat și sănătos.

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Parteneri: Veranda Mall, Worwag Pharma

Eveniment AVANTAJE: Cum combatem astenia de primăvară?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber