Ea este femeia care i-a dăruit 3 copii lui Dan Bittman! De ce nu s-a căsătorit niciodată cu ea?

liliana stefanSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Dan Bittman a devenit celebru în România pentru muzica sa, mai ales în rolul de solist vocal al trupei Holograf. El este și compozitor, actor și prezentator de televiziune. Toată lumea îl cunoaște, însă fanii săi cunosc destul de puține detalii despre viața sa privată.

Dan Bittman este tatăl a trei copii, însă nu s-a căsătorit niciodată cu mama copiilor săi. Liliana Ștefan este femeia care i-a dăruit trei băieți și i-a fost alături mai bine de 20 de ani. Mai mult, ea este brunetă, frumoasă, iar chipul ei este încă proaspăt, având în vedere că a trecut demult de prima tinerețe.

De ce nu s-a căsătorit Dan Bittman cu mama copiilor săi?

Artistul s-a ferit mereu să vorbească despre viața lui personală, însă au fost câteva ocazii în care a dat câteva răspunsuri pentru admiratorii săi. În urmă cu ceva timp, Dan Bittman a acordat un interviu în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Kanal D, unde a vorbit deschis despre viața sa personală. Pentru prima dată, cântărețul a spus de ce nu a luat-o de nevasta pe femeia din viața lui.

„Ea nu a vrut să fie cerută. A zis că e mai important să facem copii, să avem o familie frumoasă. Nu am avut timp. Știţi cât de obositor e să organizezi o nuntă? Asta cu darul, de exemplu, pe mine mă omoară, deloc nu îmi place. Dacă te invit la nuntă, o fac de plăcere, nu că să îmi dai bani. Dar nu, nu s-a pus problema unei nunţi', a explicat artistul.

De asemenea, el spunea că îi era bine așa alături de Liliana, însă în cele din urmă cei doi s-au despărțit. Dan Bittman şi Liliana Ştefan au împreună trei copii: Alex, Patrick şi Mark. Solistul Holograf susține că toţi băieții săi au o pasiune pentru muzică. Mai mult, fiul cel mare, Alex, face muzică electronică.

Pentru a afla cum arată Liliana Ștefan, partenera lui Dan Bittman, deschide galaria foto de mai sus.

Despre cariera lui Dan Bittman

Dan Bittman este liderul trupei Holograf încă din anul 1985. În anul 1994, el a reprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision. Atunci, Dan Bittman a acumulat 14 puncte și a ocupat la final locul 21.

Între anii 2001 și 2003, cântărețul a moderat emisiunea – concurs Bravo Bravissimo, difuzată de TVR 1. Din noiembrie 2004 a devenit prezentatorul emisiunii Dănutz SRL, difuzată tot de TVR 1. Șase ani mai târziu a fost desemnat consilier la Ministerul de Finanțe al României, dar la scurt timp după aceea a demisionat din această funcție. Recent, Dan Bittman a ocupat și un loc în juriu, în cadrul emisiunii „X Factor', de la Antena 1.

Foto: Facebook, Libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Corina Chiriac, complet singură la 67 de ani! Motivul este surprinzător

Mihaela Rădulescu: ‘Felix nu a leșinat în timpul zborului…

Ea l-a sprijinit în cei peste 20 de carieră! Cine este soția lui Dan Negru

Cine este femeia din spatele succesului lui Nea Mărin? Iată cum arată Maria Barbu, soția lui

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber