Cine este femeia din spatele succesului lui Nea Mărin? Iată cum arată Maria Barbu, soția lui

Maria BarbuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Nea Mărin, pe numele său real Marin Barbu, este unul dintre cele mai cunoscute și iubite personaje de televiziune din zilele noastre. A devenit cunoscut prin intermediul mai multor show-uri de televiziune. A apărut mai întâi la Pro TV, apoi s-a mutat la Antena 1 unde a continuat seria emisiunilor care l-au consacrat.

Chiar dacă din cauza comportamentului său autoritar față de colegii de pe platourile de filmare, multe vedete au ajuns să îl știe de frică, Nea Mărin a câștigat rapid simpatia tuturor. În cadrul ultimului show de televiziune la care a participat 'Poftiți la muncă', de la Antena 1, Nea Mărin lucrează alături de o echipă de vedete la câte o pensiune din diverse locuri turistice din țară. Pe lângă pasiunea pentru televiziune, el adoră dansul popular. Ba chiar și-a deschis și o școală pentru ai învăța să danseze pe toți cei pasionați de acest domeniu.

Cine este soția lui Nea Mărin

Ei bine, dacă nu prea există români care să nu fi auzit măcar o dată de Nea Mărin, puțini s-au întrebat vreodată cine este femeia din spatele acestui puternic personaj. Maria Barbu este soția lui Nea Mărin, care i-a dărut acestuia două fete care i-au moștenit talentul la dans. Cei doi au o relație lungă și frumoasă, și sunt căsătoriți de mai bine de 36 de ani.

Pentru a afla cum arată Maria Barcu, soția lui Nea Mărin, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ada Solomon, primul producător român nominalizat la Oscar

FIXEUR, un film de Adrian Sitaru, de vineri, 27 ianuarie în cinematografele din toată țara

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber