Ea l-a sprijinit în cei peste 20 ani de carieră! Cine este soția lui Dan Negru

dan-negruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Dan Negru (52 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi, cu o carieră lungă. De-a lungul timpului, el a prezentat mai multe show-uri de talente, dar și diverse programe TV de entertainment. 

Dan Negru și-a început cariera în anul 1991 la Radio Timișoara, după care a lucrat la TVR Timișoara în anul 1994. În prezent, este moderator TV la Antena 1, încă din anul 1999, unde a lucrat pe acest post timp de 16 ani consecutiv. De asemenea, Negru este celebru datorită revelioanelor televizate pe care le-a prezentat timp de foarte mulți ani, dar și a unor show-uri de mare audiență ca „Next Star', „Plasa de stele', „Te pui cu blondele?', „Demascarea', “Ciao Darwin”, “Ziua Judecății” , “Academia Vedetelor”, “Genialii”, “Money Drop”, etc.

Cine este soția lui Dan Negru

Dacă el este cunoscut în toată țara, prea puțini știu cine este femeia care l-a sprijinit în toți acești ani. Ei bine, prezentatorul este căsătorit cu Codruța Negru. Cei doi au devenit soț și soție în anul 2006 și au împreună doi copii, Dara și Bogdan. Ea a terminat Faculatatea de Medicină Dentară din Timișoara, iar în prezent este medic stomatolog.

Pentru a afla cum arată Codruța Negru, soţia lui Dan Negru, deschide galeria foto de la mai sus!

Cine este Dan Negru

Dan Negru este un prezentator de televiziune din România, a cărui carieră este legată de postul Antena 1. Este supranumit „Regele Audiențelor', datorită succesului pe care le-a avut cu emisiunile pe care le-a prezentat. Cele mai cunoscute emisiuni pe care le-a prezentat de-a lungul carierei sale sunt: Academia vedetelor, Next Star, Ciao Darwin, Te pui cu blondele, Splash! Vedete la apă, Ziua Judecății sau Batem palma. După o colaborare de mai bine de două decenii, Dan Negru și-a încheiat, anul trecut, contractul cu Antena 1 și a bătut palma cu Kanal D.

Negru a intrat în Cartea Recordurilor, fiind singurul moderator din Europa care a prezentat timp de 20 de ani consecutiv spectacolele de Revelion televizate.

Succesul l-a extins și în Republica Moldova, cu emisiunile „Vrei să fii milionar' și „Roata Norocului'.

Foto: Facebook, Libertatea.ro

 

Citește și:

Cine este femeia din spatele succesului lui Nea Mărin? Iată cum arată Maria Barbu, soția lui

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Timp Liber