Drama celebrei Patrizia Paglieri: “Încerc să trec peste asta, am un copil de crescut…”


Este tot timpul o fire pozitivă, are multă energie și pare că indiferent de situație lucrurile îi merg întotdeauna perfect, dar puțini știu drama celebrei Patrizia Paglieri. Și-a deschis sufletul și a vorbit despre evenimentul care i-a marcat existența.

Patrizia Paglieri, celebră pentru preparatele sale, aceasta fiind unul dintre cei mai talentați bucătari, încearcă să își păstreze optimismul și să privească sper viitor, chiar dacă un eveniment mai puțin plăcut i-a dat peste cap întreaga viață.

Vezi pozele

Drama celebrei Patrizia Paglieri: “Încerc să trec peste asta, am un copil de crescut…”

În urmă cu 6 luni, celebra Patrizia Paglieri și-a pierdut mama, moment care a pus-o la grea încercare, mai ales că cele două aveau o relație cu adevărat specială. Mama vedetei s-a stins după ce a pierdut lupta cu cancerul și deși pierderea suferită și-a pus puternic amprenta asupra ei, Patrizia Paglieri a mărturisit că face eforturi mari pentru a depăși momentul, totul de dragul fiului ei.

“Era bolnavă de cancer. Încerc să trec peste asta, am un copil de crescut. Sunt o fire pozitivă şi fac tot posibilul să mă uit înainte. Mama îmi zicea să nu am încredere în toată lumea. În adolescenţă, în Italia, o ajutam la restaurant, aşa îmi câştigam banii de pantofi. După m-am căsătorit şi lucrurile s-au schimbat. La un moment dat, tata a venit să deschidă un casino în România. Am divorţat şi m-am mutat cu ei aici”, a spus Patrizia Paglieri pentru okmagazine.ro.

Nu doar că a susținut-o în proiectele sale, însă Patrizia Paglieri declara într-un interviu mai vechi că mama ei a fost cea de la care a moștenit dragostea pentru bucătărie. La vârsta de 14 ani, vedeta își ajuta mama în bucătărie, iar treptat, din pasiune, totul s-a transformat într-o afacere de succes.

Patrizia Paglieri s-a mutat ulterior din Italia în România, loc unde a decis să se stabilească definitiv, România devenind casa ei, în timp ce Italia este acum locul în care merge pentru a-și petrece vacanțele.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Patrizia Paglieri.

Foto: facebook

Citește și:

Ricky Martin va deveni din nou tată! Artistul a făcut marele anunț: Suntem însărcinați!'

Cum arată Celine Dion fără machiaj? La 51 de ani, cântăreața a renunțat la produsele cosmetice: Da, am imperfecțiuni'

Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu se va mai căsători: Nu mă comport tocmai frumos într-o căsătorie, mă simt…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri