Ricky Martin va deveni din nou tată! Artistul a făcut marele anunț: “Suntem însărcinați!”

Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Jwan Yosef, iar după ce în anul 2018 s-au căsătorit, cântărețul a dat acum vestea cea mare. A anunțat că va deveni tată pentru a patra oară, așteptând al doilea copil alături de partenerul său de viață.

În cadrul unui eveniment caritabil, Ricky Martin a urcat pe scenă și a luat pe toată lumea prin surprindere cu anunțul său. După ce a ținut să le mulțumească celor mai importante persoane din viața sa pentru sprijinul lor, artistul a dezvăluit că el și soțul lui se pregătesc să întâmpine venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Ricky Martin va deveni din nou tată! Artistul a făcut marele anunț: “Suntem însărcinați!”

Ricky Martin și soțul acestuia, Jwan Yosef, urmează să devină părinți. Acest lucru va fi posibil datorită unei mame surogat, iar cântărețul a dezvăluit că este mai fericit ca niciodată.

“Familia mea este aici. Jwan, nu te văd, dar soțul meu, Jwan, te iubesc. Gemenii mei frumoși, Valentino și Matteo, sunt de asemenea aici, vă iubesc din toată inima, voi sunteți puterea mea, voi mă inspirați în fiecare zi, voi mă motivați să fac ceea ce fac și sunteți niște copii minunați. Vă iubesc! Lucia, fetița mea care nu este aici cu noi, a rămas acasă cu bunica, dar este și ea lumina din viața mea. Și, apropo, trebuie să vă anunț că suntem însărcinați. Iubesc familiile mari.”, a fost mesajul lui Ricky Martin, potrivit dailymail.co.uk.

Ricky Martin este deja tatăl a trei copii, gemenii Matteo și Valentino, în vârstă de 11 ani, dar și o fetiță pe nume Lucia, care are doar 9 luni.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Ricky Martin și soțul acestuia, Jwan Yosef.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Cum arată Celine Dion fără machiaj? La 51 de ani, cântăreața a renunțat la produsele cosmetice: Da, am imperfecțiuni'

Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu se va mai căsători: Nu mă comport tocmai frumos într-o căsătorie, mă simt…'

Cum motivează Tudor Chirilă momentul în care s-a dezbrăcat pe scena de la Vocea României? Un membru CNA a reacționat imediat!

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete