Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu se va mai căsători: “Nu mă comport tocmai frumos într-o căsătorie, mă simt…”

La 64 de ani, Bebe Cotimanis este din nou îndrăgostit și chiar dacă relația cu Iulia Dumitru este una serioasă, actorul recunoaște că nu se va mai căsători niciodată, explicând și care sunt motivele pentru care a luat această decizie.

În urmă cu mai mult timp, în presa mondenă au apărut informații potrivit cărora Bebe Cotimanis i-ar fi fost infidel soției și că relația cu Iulia Dumitru ar fi început chiar dacă el nu era un om liber, însă actorul nu a vrut să comenteze situația. Mai mult decât atât, după ce informațiile au apărut în presă, actorul a început să se afișeze alături de Iulia Dumitru și chiar să vorbească despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent alături de aceasta.

Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu se va mai căsători

Bebe Cotimanis spune că, la această vârstă, iubirea este complet diferită de orice a trăit până în prezent și deși atât el, cât și partenera lui sunt doi oameni maturi, actorul recunoaște că nu va mai merge niciodată în fața ofițerului stării civile. Într-un interviu pentru Ok magazine, Bebe Cotimanis a dezvăluit ce are special iubirea de acum comparativ cu relațiile din tinerețe.

“Tot ce nu a avut în tinereţe. Are o oarecare stabilitate, experienţă, nu mai este atât de furioasă cum a fost când a fost tânără. Este mult mai aşezată, are o dulceaţă aparte.. şi spun asta într-o perioadă în care am renunţat la dulciuri. Am fost căsătorit o singură dată, cu mama Adelei şi de atunci mi-am dat seama că nu este pentru mine. Nu mă comport tocmai frumos într-o căsătorie, mă simt legat! Sunt Vărsător şi îmi place libertatea, dar nu-mi place numai libertatea mea, îmi place şi libertatea celuilalt. Dacă două libertăţi se întâlnesc şi se acceptă pentru mult timp, nefiind strâns legate, cu un lanţ, de un act şi rezistă atunci înseamnă că aia este iubirea adevărată.”, a spus Bebe Cotimanis pentru okmagazine.ro.

Întrebat cum l-a cucerit actuala parteneră, actorul a răspuns cu sinceritate:

“M-a cucerit cu sufletul, cu mintea, cu frumuseţea ei . Ca să nu mai zic că avem aceeaşi meserie şi ne înţelegem foarte bine.”

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Bebe Cotimanis.

Foto: facebook, hepta.ro

Citește și:

Cum motivează Tudor Chirilă momentul în care s-a dezbrăcat pe scena de la Vocea României? Un membru CNA a reacționat imediat!

Mihai Morar și-a botezat fetița într-o zi cu adevărat specială! Ce semnificație are ziua de 29 septembrie?

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica lui Florin Busuioc! Cu cine seamănă Natalie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete