Dincolo de puterea noastră de înțelegere: oamenii care văd cu palmele

Dincolo de puterea noastră de înțelegere: oamenii care văd cu palmele. Aşezată cumva la graniţa dintre real şi ireal, clariviziunea aurică este clădită pe o percepţie cu totul aparte şi mulţi spun că există acolo o genă rară: gena „vederii absolute', a „vederii cu palmele'.

Adevărații clarvăzători, „cititorii de aură' sunt oameni rar întâlniți, ce trăiesc ferit de privirile lumii și de lumina reflectoarelor și au o putere pe care foarte puţini o înţeleg. Pare că acolo stau la un loc şi inspiraţie şi intuiţie şi medicină. Văzând cu palmele, ei repară sufletele oamenilor. Şi pot pătrunde până la cele mai adânci secrete ale organismului uman.

Nu e un joc de-a ghicitul şi nu e nici parapsihologie. E doar un fel special de a simţi tainele din om. De fapt e o întreagă ştiinţă: scanarea aurică sau vederea în câmp eteric. Un întreg sistem, simplu şi uluitor de complicat în acelaşi timp, plin de ciudăţenii dar şi de adevăruri neştiute sau nespuse. Cu legături stranii între culorile aurei, auriu, galben, verde, violet, semnele şi umbrele din ea, impulsurile energetice, cald, rece, fierbinte, zonele de apăsare, sensul şi deschiderea chakrelor, imunitate, masaj vertebral, apăsări, terapii şi simţuri. Acolo unde tomograful sau rezonanţa magnetică ezită, vederea aurică rămâne o șansă.

Cuvintele au și ele virtuţi miraculoase. Cu ele, clarvăzătorul poate aduce speranţă, alinare, poate distruge sau poate vindeca. Taine ale percepţiei extrasens.

Nimeni nu ştie exact ce legătură există între simţurile cunoscute şi cutremurătoarea putere a creierului. Energia dezvoltă un alt simţ. Compensează pe undeva o lipsă dar îţi oferă o putere nebănuită şi uluitoare. Puterea de a face bine'. Explicaţii? Să fie vederea interioară? Un al şaselea sau al nu ştiu câtelea simţ necatalogat încă? Ori „al treilea ochi? Sau poate glanda pineala şi atributele ei stranii despre care pomeneau academicienii Parhon si Milcu, dar şi călugării din lamaseriile Tibetului?

Foto: Shutterstock

Citeste și:

Ușa de la intrare în casă influențează viitorul locatarilor

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate