Descoperire șocantă făcută de NASA

În data de 16 octombrie 2018, Jeremy Harbeck, un inginer de la NASA a făcut o descoperire uimitoare în timp ce survola deasupra Antarcticii în căutarea unor modificări semnificative de climă și relief. În partea de nord a Antarcticii un ghețar desprins din continent i-a atras atenția omului de știință. Forma acestuia nu lasă loc de nicio interpretare: icebergul este tăiat într-un mod controlat în formă dreptunghiulară.

Chiar dacă au fost voci care au încercat să spună că este vorba despre… mama natură, văzând fotografiile aproape nimeni nu poate să creadă într-o asemenea coincidență geometrică. Așa cum e greu de crezut că NASA a  refuzat să trimită drone pentru a filma și fotografia din mai multe unghiuri icebergul dreptunghiular.

Specialiștii de la NASA spun că astfel de fenomene sunt absolut normale și că nu este primul iceberg perfect dreptunghiular desprins din ghețarul-mamă. Termenul de încălzire globală este strict legat de astfel de apariții cu notă misterioasă în apele înghețate ale Antarcticii.

Pentru că această încălzire globală, de care tot auzim vorbindu-se, este responsabilă de topirea necontrolată a masivilor de gheață de la Polul Nord, ne vom mai confrunta, spun specialiștii, cu fenomene greu de controlat.

foto: Facebook

Citește și:

Cele mai scumpe viori din lume: Stradivarius, de 500 de ori greutatea lor în aur

TOP 5 filme erotice de văzut împreună cu partenerul

Cartea săptămânii: un pansament pentru suflet. LAUR de Evgheni Vodolazkin

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse