Prezicerile lui Nostradamus pentru 2019

Urmează un an greu… Aceasta este concluzia pe care o putem trage după interpretarea celebrelor catrene scrise de Nostradamus acum mai bine de patru sute de ani. Iată care sunt prezicerile lui Nostradamus pentru 2019

În cele peste peste 900 de catrene și centurii, Nostradamus a prezis viitorul într-un stil evaziv și vag, însă prezicerile sale, într-o proporție covârșitoare s-au adeverit. “Scrierile mele vor fi mai bine înțelese de cei ce vor veni după moartea mea”, scria clarvăzătorul referindu-se la modalitatea dificilă de a transmite celor ce citesc versurile catrenelor, fără rimă și ritm, greu accesibile în anul 1555, anul publicării primelor profeții.

Nostradamus a fost primul care a prevestit domnia lui Napoleon, apoi a dat detalii despre al doilea Război Mondial, Hitler, asasinarea președintelui american John F. Kennedy și cel mai clar dintre toate, care nu a lăsat loc de interpretări, a fost evenimentul din 11 septembrie 2011 când au avut loc atentatele care au schimbat soarta lumii.

Decodificatorii operelor lui Nostradamus au spus că anul 2019 va fi un an al justiției din care nu vor lipsi cutremurele și inundațiile.

Va fi un an în care nu se va vorbi la nivel modial de prosperitate și creștere economică și financiară. Este anul în care oamenii sunt sfătuiți să nu-și asume riscuri de niciun fel, să adopte o atitudine rezervată față de politică și conflicte naționale.

Se pare că omenirea va fi din ce în ce mai deschisă către socializare, dar această deschidere, spun interpreții nostradamologi, vine cu un preț: din ce în ce mai multe cupluri nu se pot suda și lega cu adevărat, pentru că din umbră plutește mereu un al treilea care poate oricând să destabilizeze legătura unită în fața lui Dumnezeu.

În medicină se vor descoperi noi tratamente ce vizează sistemul cardio-vascular.

Conform previziunilor sale pentru 2019, în Europa unele țări se vor confrunta cu inundații de dimensiuni catastrofale.

Vor exista atacuri teroriste pornite pe fondul situației emigranților musulmani.

Al treilea război mondial va porni după asasinarea Papei și va avea drept principali pioni, două super-puteri mondiale.

foto: Shutterstock

Citește și:

Ce este hemofilia și cu ce dificultăți se confruntă persoanele diagnosticate cu această boală?

Care sunt efectele secundare ale injectării cu botox

Femei lovite de marele C

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse