Descoperă viața actriței Sharon Stone, prin intermediul cărții ,,Trăiesc a doua oară”

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/GCpyNh39kOc 

Cartea Trăiesc a doua oară este una dintre cele mai bune volume lansate de către o persoană publică în ultimii ani. Este o carte scrisă de către actrița Sharon Stone, iar The Oprah Magazine a definit-o ,,atipică, brutal de sinceră, neliniștită și problematizantă.' Cartea poate fi comandată de la BOOKZONE, la un preț excelent și este bine să știi că vei putea intra în posesia acesteia în cel mai scurt timp de la lansarea comenzii. În continuare, îți vom prezenta cartea și îți vom da câteva detalii despre autoare, actrița Sharon Stone. 

Născută în 1958, în Pennsylvania, SUA, Sharon Stone este una dintre cele mai populare și iubite actrițe de la Hollywood. Este cunoscută în toată lumea datorită rolurilor sale memorabile, dar și pentru viața din spatele ecranelor. Cariera sa a atins punctul culminant datorită rolului din Basic Instinct, pe care l-a interpretat impecabil și datorită unei scene care stârnește controverse și astăzi. Sharon Stone spune că scena nu ar fi trebuit să astfel, însă la vremea respectivă a fost păcălită de către regizor. 

Viața sa personală nu a fost tocmai fericită, începând din copilărie. Primii ani din viață au fost marcați de violență și traume, ceea ce s-a reflectat și în viața profesională. Deși s-a bucurat de un imens succes profesional, Sharon Stone s-a simțit extrem de tristă. În anul 1988 s-a căsătorit cu jurnalistul Phil Bronstein, însă cuplul a divorțat în anul 2004. Actrița are trei copii adoptați. Meritele profesionale i-au fost recunoscute prin acordarea a numeroase premii, printre care Globul de Aur în 1995 pentru Cea mai bună actriță (filmul Casino) și Premiul Primetime Emmy.  

Deși la prima vedere, actrița a suferit mult, viața ei a cunoscut și numeroase întâmplări fericite, care au ajutat-o să meargă mai departe, așa cum se confesează în Trăiesc a doua oară. Adopția copiilor i-a redat sensul vieții și a motivat-o să facă lucruri mărețe. Este bine de știut că Sharon Stone se implică în numeroase activități umanitare, pentru care a primit și premii, precum Nobel Peace Summit Award, Harvard Humanitarian Award, Einstein Spirit Award și altele. 

Cartea Trăiesc a doua oară de Sharon Stone este o lectură fascinantă și motivantă, potrivită oricui are nevoie să știe că dificultățile vieții pot fi depășite. În acest volum, Sharon Stone povestește despre un eveniment tragic din viața ei. Mai exact, în 2001 a suferit un accident vascular masiv. Deși a fost o perioadă dificilă, și-a găsit motivația să se recupereze și a reușit să treacă peste urmările acestei grave probleme de sănătate. În carte sunt detaliate procesul terapeutic și felul în care meditația a ajutat-o să treacă peste această perioadă nefastă. 

După cum poți observa, este o carte demnă de toată atenția, nu doar prin prisma faptului că este scrisă de o persoană publică, ci pentru simplul mod în care te face să apreciezi viața.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Publicitate