Deco Dosar: Pentru zile festive

Casa ta asteapta sa fie decorata cu obiecte dintre cele mai diverse, de la simple lumanari parfumate pana la pretioase servicii de masa. Este timpul pentru shopping!

Daca ti-ai propus sa faci cadou un obiect decorativ, cel mai sigur ar fi sa alegi o decoratiune cu stil, tinand cont de preferintele persoanei careia vrei sa il oferi. De Craciun, se presupune ca toti ar trebui sa primim cadourile pe care ni le dorim.

Am dat o tema magazinelor de design interior si decoratiuni: un aranjament pentru masa de Craciun, folosind, evident, ceea ce exista in oferta lor pentru aceasta perioada. Rezultatul il vedeti in compozitiile din aceste imagini. Sunt aranjamente pe diverse stiluri care au in comun eleganta.

Aranjament My House, cu serviciu de masa "Medley New England Maria Theresia", por]elan Hutschenreuther, sfesnic argintat; pahare Rosenthal Classic "Rosalina" si ghirlande aurii.

Aranjament Sarra Blu’ cu pahare de sampanie din sticla, fructiera, din cristal "Opera" si diverse decoratiuni.

Tacamuri din inox, Bamboo si suport de masa, 5 euro/buc., set de 6, design Doina Levintza.

Detalii in rosu

Obiectele prin care poti crea o atmosfera de sarbatoare sunt atat de diverse incat te poti hotari cu greu. Am ales cateva pentru tine, de la globurile, colorate sau cu puf, la rafinatele lampi Berger sau elegantele suporturi pentru masa, semnate Doina Levintza. Iar cu o lampa in forma de stea poti schimba cu succes un interior mobilat sobru.

Suport de lumanare, 259.000 lei, Bamboo si globuri, 117.648 lei/set de 4, respectiv 277.308 lei/set de 6, Lida.
Suport de masa, 3 euro/buc., set de 6, design Doina Levintza; sosiera, 89.000 lei, cesti cu farfurii, 199.000 lei/set, ambele Bamboo.

Instalatie de iluminat, 802.000 lei, Sarra Blu’.

Lampa cu abajur din hartie in forma de stea, Spania, 450.000 lei, Casa del Arte, si suport de lumanare, 79.000 lei, Bamboo.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Decoratiuni