De ce prefera barbatii ,,scorpiile,,?

Deunazi primesc un telefon disperat de „acasa“, de la o veche prietena din copilarie.

Printre lacrimi si suspine mi se confeseaza ca in vremurile de demult si ma intreaba: „De ce mi se intampla toate acestea doar mie? Cum e posibil sa se poarte atat de mizerabil, dupa tot ceea ce fac zi de zi pentru el?

Ma port elegant, am grija sa nu-i fie prea cald, sa nu-i fie prea frig, sa nu-i fie prea foame, sa nu sufere, sa nu ii lipseasca nimic. Ii indeplinesc toate dorintele, il consult in toate deciziile si cuvantul lui este litera de lege pentru mine. De ce mi se intampla asta cu fiecare barbat? Cu ce gresesc oare?“, ma intreaba ea.

O las si mai confuza cand ii raspund: „Gresesti tocmai cu lucrurile pe care le-ai mentionat“. Buna mea prietena este o femeie sensibila, darnica, inteligenta si frumoasa, deci s-ar putea spune ca e plina de calitati… si, cu toate acestea, fara mare „noroc“ la barbati.

Dupa normele sociale, „o fata buna“. Si atunci, daca fetele bune nu au noroc la barbati, cine are? Raspunsul: Scorpiile!

Asadar, cine sunt scorpiile si de ce alearga barbatii dupa ele si nu invers? Definitia scorpiei, in cazul de fata, nu este una peiorativa si cu siguranta nu are o conotatie negativa. Scorpia, in contextul prezent, este o femeie puternica, care stie ce vrea, e sigura pe sine, se descurca fara ajutor si, mai ales, nu alearga disperata sa cucereasca un barbat, ci mai degraba stie cum sa se lase cucerita.

Spre deosebire de „fata buna“ dependenta de barbatul de langa ea, care nu conteneste sa repete „fac orice pentru tine, sunt sclava ta, te voi iubi pana la moarte“, care se face pres pe care Maria Sa, barbatul, sa calce, scorpia stie sa-si delimiteze teritoriul, cand sa spuna „nu“ si cand sa cedeze, stie care ii este adevarata valoare si, mai ales, stie ca, daca nu alearga dupa barbati, vor alerga ei dupa ea.

De ce sunt preferate scorpiile de catre barbati? Ce au ele si „FETELE BUNE“ NU AU?
Au demnitate, mandrie si stiu ce vor de la viata.

Pentru ca nu striga: „alege-ma pe mine!“, nu fac eforturi disperate sa ii seduca si nu le fac jocul. Sunt sigure pe ele si stiu sa fie fericite nu doar pentru Ei, in prezenta sau datorita Lor. Nimic nu este mai putin atractiv pentru un barbat decat o femeie dependenta, lipsita de dorinte si „pretentii“, care este usor de multumit.

Nu sunt disponibile tot timpul.

Adica nu-i cauta, nu-i asteapta, nu -i vaneaza. Nu isi schimba planurile, interesele, pasiunile, nu renunta la prieteni si la viata lor pentru a o trai pe a lui, ramanand interesante.

Nu sunt perfecte. Scorpiile stiu ca nu e necesar sa fie perfecte pentru a mentine viu interesul barbatilor, ci trebuie sa fie doar interesante. Ele au inteles ca perfectiunea oboseste, plictiseste si sperie. A fi prea agreabila poate echivala cu pierderea concursului de „frumusete“ si cresterea riscului de a ramane „fata batrana“.

Nu au nevoie de aprobarea barbatului pentru a se simti frumoase. Scorpiile stiu ca nu e nevoie sa faca concesii sau sa faca pe plac barbatului pentru a-i cuceri inima. Ele nu joaca dupa cum li se canta.

Nu sunt jucarii sexuale ale barbatului. Scorpiile stiu ca excitatia barbatului atinge apogeul in prezenta unei femei care stie sa-si satisfaca propriile fantezii, iar principala lui preocupare va deveni „cum sa o fac sa fie interesata de mine?“, in loc de „cum sa o fac sa se culce cu mine?“.

Stiu sa fie enigmatice. Barbatii sunt curiosi, iar scorpiile stiu ca arta seductiei implica o aparenta evaziva, mai ales la inceputul relatiei, motiv pentru care se lasa descoperite incetul cu incetul.

Stiu sa gandeasca cu propriii neuroni. In vocabularul scorpiilor nu exista replici ca „desigur, iubitule, doar stiu ca ai intotdeauna dreptate“. Lipsa ta de opinie il face sa-si piarda respectul fata de tine si il plictiseste.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex