De ce NU ne suna barbatii

Ti s-a intamplat sa stai ore in sir langa telefon asteptand un apel care nu mai vine? Poti afla de aici cum sa eviti ori sa depasesti o astfel de situatie.

De ce unor barbati le este asa de greu sa telefoneze si cum ar trebui sa reactionezi in acest caz? E bine sa iei initiativa ori sa astepti ca el sa faca prima miscare? Raspunsurile si motivele pot fi diferite, de la caz la caz.
 
LA INCEPUTUL RELATIEI
Abia ai cunoscut un barbat, ati avut deja o intalnire sau v-ati vazut de cateva ori. Esti ferm convinsa ca te place, ti se pare firesc sa te caute, dar nu da nici un telefon. Iata cateva posibile cauze.

Este timid. Desi barbatii sunt numiti "sexul tare", unii sunt, de fapt, niste timizi incurabili si au nevoie continua de incurajare.
Probabil ca sunt nesiguri pe ei din diverse motive: au un fizic care nu ii prea avantajeaza si de aceea sunt aproape siguri ca nici o femeie nu-i poate simpatiza; au mai inaintat putin in varsta si cred ca barbatii mai tineri sunt mult mai atragatori decat ei; au avut o perioada mai mare de abstinenta sexuala si se intreaba daca ar mai putea fi "impresionanti" intr-o relatie intima; au suferit recent un esec sentimental care i-a marcat profund (au fost puternic implicati sentimental sau le-a fost ranit orgoliul).

Cum sa actionezi. In acest caz, este mai bine sa lasi la o parte ideea potrivit careia doar barbatul trebuie sa faca primul pas ori sa depuna eforturi pentru continuarea relatiei. Daca iti place barbatul respectiv, nu ezita sa-l suni tu prima.
Vorbeste-i firesc, fara sa-i reprosezi ca nu ti-a telefonat – eventual poti sa-l intrebi de ce nu a mai sunat (atentie la tonul vocii, sa nu fie prea aspru) sau, pur si simplu, spune-i ca ti-ar face placere sa te caute si sa vorbiti mai des.
Daca este timid, are nevoie de multe incurajari si sustinere afectiva din partea ta. Ai grija sa-i spui de multe ori, in diferite moduri, ca este important pentru tine si ca-l simpatizezi, iar daca este cazul sa-i reprosezi ceva, fa-o cu mult tact, fara sa-l umilesti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex