De ce nu e bine să ai un preș la intrarea în locuință? Renunță imediat la el

de ce nu e bine să ai un preș la intrarea în locuință

Obiceiul de a pune un preș la intrarea în locuință este întâlnit atât la noi în țară, cât și în străinătate și chiar dacă foarte multe familii fac acest lucru, specialiștii sunt de părere că un astfel de covoraș poate atrage energiile negative în interiorul locuinței.

Chiar dacă nu le luăm în seamă, unele lucruri mărunte au capacitatea de a ne influența foarte mult starea de spirit. Preșul de la intrarea în locuință este pus adesea cu scopul de a strânge pe suprafața lui murdăria de pe încălțăminte, evitând astfel acumularea de mizerie în interiorul casei. Chiar dacă este foarte practic, el poate cauza foarte multe neplăceri.

De ce nu e bine să ai un preș la intrarea în locuință?

Specialiștii în feng shui sunt de părere că atunci când primim musafiri și aceștia se șterg pe preșul de la intrare, ei pot lăsa sub acesta o mulțime de energii negative, care mai apoi ajung în interiorul locuinței noastre, potrivit secretele.com.

Astfel, de preferat ar fi să renunțăm la acest obiect, care poate fi înlocuit cu ușurință cu un grătar, care nu numai că ne va scăpa de energiile negative, ci este și mult mai igienic, tocmai pentru că pe suprafața acestuia nu se vor strânge bacterii și praf, care apoi să ajungă în casă prin intermediul pantofilor.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

7 sfaturi pentru feng-shui la birou: Cum atragi câștiguri financiare

Pune o moneda de 50 de bani în colțul camerei. Vei aduce bunăstare și mulți bani în casa ta

Cele 3 lucruri care îi fac pe cei din jur să nu te placă. Renunță imediat să le mai faci

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse