7 sfaturi pentru feng-shui la birou: Cum atragi câștiguri financiare

Învață cum să atragi energie pozitivă în zona banilor, la birou. Avem pentru tine 7 sfaturi ce te pot ajuta să îți aranjezi punctul de lucru în stil feng-shui:

feng-shui-bani

foto feng-shui Shutterstock

Primul lucru pe care trebuie să îl faci atunci când vrei să atragi câștiguri financiare la serviciu cu ajutorul filozofiei feng-shui este să stabilești ce 'școală' de feng-shui vrei să urmărești și apoi să te ții numai de aceea (dacă le combini, efectul poate fi total opus).

Așadar, dacă vrei feng-shui tradițional, zona banilor este în zona de sud-est a biroului tău. În schimb, dacă alegi o școală mai nouă de feng-shui – vestică, BTB, atunci punctul banilor este în zona din stânga sus a biroului tău. De aceea, trebuie să alegi o singură școală și s-o urmezi pe aceea până la capăt. Mai departe, sfaturile se potrivesc pentru ambele tipuri.

Elementele feng-shui pentru zona banilor

Unul dintre principiile de bază ale feng-shui-ului este să combini armonios cele cinci elemente, iar pentru zona banilor, elementele de bază sunt lemnul, apa și pământul.

De exemplu, poți așeza în zona ta feng-shui a banilor o plantă frumoasă, la care îți place să te uiți și îți face plăcere s-o îngrijești. Poți pune și un bambus verde sau o plantă care purifică aerul (de exemplu: Dracena, Arborele de cauciuc, Iedera englezească, Ferigă, Cală, Areca). Foarte important la alegerea plăntuței este ca mediul în care trăiește – adică în biroul tău – să fie potrivit stilului ei de viață. Ia în considerare câtă lumină ai la dispoziție, ce temperatură există în birou și așa mai departe.

Apă sau o imagine a apei

Cum apa este un alt element important în feng-shui, în special pentru zona banilor, trebuie să așezi în același colț cu planta și o fântână (dacă ai un birou mare, o încăpere numai pentru tine), o imagine cu apă sau o oglindă. Apa trebuie să curgă, nu să stagneze.

Forma reprezentativă

Fiecare element este exprimat diferit în feng-shui. Pentru lemn, este reprezentativă forma dreptunghi, pentru pământ, pătratul, iar pentru apă, o formă de valuri.

Imagini vibrante, pline de viață

Pentru a reprezenta lemnul în colțul feng-shui pentru bani, te poți folosi și de imagini în care apar păduri, copaci, frunze verzi sau iarbă. Pentru pământ, poți pune imagini cu peisaje naturale interesante, de la plaje uimitoare și până la munții tăi preferați.

Cele mai bune culori pentru bani

Dacă lemnul, apa și pământul sunt elementele reprezentative pentru colțul banilor, atunci culorile pe care ar fi cel mai indicat să le folosești sunt galben deschis, maro, verde, albastru, negru, bej deschis. Zona se activează cu culoarea roșie (sau variante), însă ai grijă ca roșul să NU fie o culoare centrală, ci doar o idee.

Imagini ce reprezintă bogăția

Alege orice imagine ce pentru tine inspiră energia bogăției, a abundenței. Trebuie să fie o imagine care să te atragă mai ales pe tine și care să te inspire, ca să activezi în mod corect zona banilor în feng-shui. Poți folosi și monede chinezești, dacă îți plac.

Ține energia mereu vibrantă, cu arome plăcute

Atragi energia pozitivă în zona banilor – dar și în alte zone feng-shui – folosind lucruri care îți sunt pe plac. Miresme plăcute, lumină, poate și o muzică ușoară, relaxantă. Ia în considerare că zona banilor trebuie să fie întotdeauna curată, fără gunoaie sau lucruri aruncate prin apropiere, pentru că interferează cu energia pozitivă.

În concluzie, ca feng-shui-ul pentru zona banilor să funcționeze și să atragă câștiguri financiare, trebuie să reprezinți cele trei elemente importante: apa, lemnul și pământul; să folosești imagini care ți se potrivesc ție și sunt pe placul tău, să ai o idee de roșu, pentru a activa zona și mereu să fie curată și îngrijită. Nu uita să aduci și o plăntuță (naturală, nu de plastic) de care să ai mereu grijă. Mult succes!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse