Cele 3 lucruri care îi fac pe cei din jur să nu te placă. Renunță imediat să le mai faci

3 lucruri care îi fac pe cei din jur să nu te placă

Oamenii funcționează mult mai bine atunci când știu că sunt plăcuți în grupurile din care fac parte. Nevoia de acceptare este foarte importantă pentru multe persoane, motiv pentru care acestea încearcă să facă lucruri prin care să câștige simpatia celor din jur.

Poate că ți s-a întâmplat și ție de multe ori ca indiferent de eforturile pe care le faci, cei din jur să te considere în continuare o persoană dificilă și de care se pot apropia cu greu. Ei bine, chiar dacă în realitate ești o persoană deschisă, anumite lucruri pe care le faci pot transmite un mesaj total greșit, care îi determină pe cei din jur să nu te placă. Acestea sunt cele 3 lucruri la care trebuie să renunți imediat, asta dacă vrei să fii privită cu ochi buni de persoanele ce te înconjoară, potrivit independent.co.uk.

3 lucruri care îi fac pe cei din jur să nu te placă

1. Pui prea multe poze pe rețelele de socializare

Dacă ești genul de persoană ce nu ratează nicio ocazie pentru a încărca o fotografie pe facebook sau instagram, recomandarea specialiștilor este să renunți rapid la acest obicei. Studiile au arătat că atunci când încarci prea multe fotografii cu familia îți poți îndepărta prietenii, iar când încarci prea multe poze cu prietenii, relațiile cu cei din familie se pot deteriora. Astfel, cel mai bine ar fi ca anumite momente să le păstrezi doar pentru tine și să nu le faci publice.

2. Îți ascunzi emoțiile

Un bun control al emoțiilor este foarte important în anumite situații, însă acest lucru nu trebuie să se transforme într-o obișnuință. Studiile au arătat că persoanele care nu sunt emotive atrag antipatia celorlalți, fiind considerate niște firi reci și lipsite de sentimente.

3. Nu zâmbești

O ținută sobră este apreciată, mai ales în domeniul afacerilor. Cu toate acestea, cercetătorii au arătat că este foarte important ca oamenii să știe că există anumite momente în care un zâmbet este foarte important și poate schimba o mulțime de lucruri. Dacă ești o persoană care rar zâmbește, încearcă să rezolvi această problemă. Prea multă seriozitate te poate transforma în personajul negativ din grupul tău, cei din jur privindu-te cu o oarecare reținere.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Pune o moneda de 50 de bani în colțul camerei. Vei aduce bunăstare și mulți bani în casa ta

Preotul Eugen Tănăsescu, reacţie neaşteptată vizavi de campania #metoo

Cum să eviți să iei țeapă de Black Friday

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse