Dana Rogoz, așa cum nu ai mai văzut-o până acum! Va juca în filmul „OCTAV”

În filmul „Octav', ce va rula în cinematografe din 6 octombrie 2017, Dana Rogoz o interpretează pe Ana (la adolescenţă), marea dragoste a lui Octav, interpretat la tinereţe de către actorul Alexandru Mandu.

Actriţa, înzestrată cu o forţă creativă surprinzătoare, reuşeşte în filmul Octav să ne amintească de dorul inocent şi uşor zglobiu al primului zbucium sufletesc, dragostea. Actorul Alexandru Mandu intervine complementar în acest traseu al iubirii timpurii, adăugând un plus de sensibilitate personajului Octav din adolescenţă.

Împreună, cei doi ne amintesc de prima dragoste, de acel sentiment pur şi nealterat de vâltoarea şi obstacolele vieţii.

Lung-metrajul Octav, aflat în regia lui Serge Ioan Celebidachi, este o coproducţie România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrînceanu Celebidachi. Din distribuţia filmului fac parte nume importante ale cinematografiei româneşti: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Silviu Biriş şi mulţi alţii.

Despre cariera actriței Dana Rogoz

Dana Rogoz s-a remarcat de la o vârstă fragedă pe scenă artistică, mai întâi la Teatrul Evreiesc de Stat, urmând apoi o carieră în televiziune unde a fost protagonista în mai multe seriale. La 9 ani era Abramburica în serialul TV cu acelaşi nume, difuzat atunci de TVR. În anul 2003 a interpretat rolul Ioanei în filmul Dulcea saună a morţii, în regia lui Andrei Blaier. În perioada 2002-2007 a jucat în mai multe seriale difuzate de Pro TV: La Bloc, Fete cu lipici şi State de România. În ceea ce priveşte teatrul, Dana Rogoz a jucat în spectacolul Diobuk la Teatrul Evreiesc de Stat, în 1994 în regia Cătălinei Buzoianu, respectiv în 2017 în regia lui Chris Simion şi în spectacolul Mecanică Inimii tot în regia lui Chris Simion la Teatrul Lucia Sturdza Bulandra în 2014, precum şi în alte teatre private precum: Teatrul de pe Lipscani sau Godot Cafe.

Alexandru Mandu, actor de teatru şi film, joacă în teatrul independent la mai multe teatre din Bucureşti precum, Teatrul Coquette, Godot Cafe, La Scenă şi În Culise.

Citește și:

Adevăr sau provocare cu Dana Rogoz. Vedeta a dat verdictul: „Dacă nu are umor, la revedere'

Cum a reușit să slăbească Dana Rogoz 10 kilograme, imediat după ce a născut: „Am mâncat ce am vrut pe timpul sarcinii'

Româncele au strălucit la Cannes. Uite ce ținute au ales Dana Rogoz, Laura Cosoi și Andreea Raicu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Muzica, filme, carte