Cum a reușit să slăbească Dana Rogoz 10 kilograme, imediat după ce a născut: „Am mâncat ce am vrut pe timpul sarcinii”

De când a devenit mămică, Dana Rogoz trăiește o nouă viață. Actrița a povestit cu sinceritate despre felul în care a decurs perioada care a urmat după ce a născut. 

În cadrul unui interviu, Dana Rogoz a mărturisit că s-a îngrășat 10 kilograme în timpul sarcinii, dar a reușit să slăbească foarte repede și în mod natural. Mai mult decât atât, actrița a recunoscut și faptul că nu a ținut diete, ci s-a concentrat mai mult pe copilul ei.

„După naștere, cred că pentru toată lumea a părut că m-am înfometat sau ceva, dar nu. Pur și simplu am avut noroc. Am mâncat ce am vrut pe timpul sarcinii, eu și acum mănânc mult și orice. Mănânc multe dulciuri, trebuie să le mănânc pe ascuns ca să nu mă vadă Vlad. A fost de noroc. Nu am luat multe kilograme în sarcină, am luat 10 kilograme, iar în ultima perioadă am mai slăbit o jumătate de kilogram. Când am ieșit din maternitate, mai aveam 3 kilograme în plus pe care le-am dat jos foarte repede.

Pur și simplu, mi s-a retras burta, imediat după naștere. Am avut noroc. Dar nu trebuie să te înfometezi după naștere. Nu trebuie să pui presiune pe tine. Ai nevoie de timp cu copilul să te concentrezi pe alte lucruri. Nu trebuie să faci din forma corpului o obsesie.

Nu am pus presiune pe asta. Știam că o să fie o schimbare. Greu mi s-a părut abia pe la 1 an. Când început să meargă, când a început să se îmbolnăvească. Nu la început a fost greu, am fost forță, simțeam că mă descurc mai bine decât mă așteptam,' a mărturisit Dana Rogoz, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Cum se menține mereu în formă Dana Rogoz?

Actrița a mărturisit că nu are anumite trucuri specifice de frumusețe, însă adoră să facă băi relaxante. În plus, Dana Rogoz spune că merge la sală, însă a avut o perioadă în care a renunțat la acest obicei din cauza unei probleme de sănătate.

„N-am trucuri de frumusețe. Fac băi, când vreau să mă relaxez, când copilul doarme, am băi lungi seara, stau în cadă și îmi pun uleiuri și sare, așa mă alint. Am tot folosit diverse lucruri, uleiuri naturale și creme profesioniste, variez așa, dar nu am un truc anume. N-am ținut-o niciodată doar pe produse naturale sau altceva, nu. M-am reapucat de sală. Am avut o căzătură pe scări în septembrie și n-am mai făcut sport după aceea, am avut o fractură la osul sacral, undeva la coloană. Și din cauza durerilor și nici nu era prea bine să fac sport în perioada respectivă, trebuia să-l las să se sudeze. Mi-am ieșit așa cumva din ritm, dar acum m-am întors,' a mai spus actrița.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Dana Rogoz, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Româncele au strălucit la Cannes. Uite ce ținute au ales Dana Rogoz, Laura Cosoi și Andreea Raicu

Învăţăturile unei proaspete mămici by Dana Rogoz

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete