Dacă gasești așa ceva pe clanța ușii, atunci sună imediat la poliție! Este o nouă metodă a hoților de apartamente

În fiecare zi trebuie să fim foarte atenți atunci când plecăm de acasă, pentru a încuia bine ușa casei și poarta, pentru a ne lăsa locuința în siguranță. Pericolul este la tot pasul, așa că trebuie să avem mare grijă.

Dacă locuiești la bloc, trebuie să fii foarte atent, pentru pe internet circulă informații despre o nouă metodă a hoților de a sparge apartamente. Așadar, dacă atunci când vii acasă găsești o bandă de cauciuc pe clanța ușii de la intrare, tot ce trebuie să faci este să suni de imediat la poliție.

Dacă gasești așa ceva pe clanța ușii, atunci sună imediat la poliție

Cu siguranță această operațiune a fost opera hoților, care au înfășurat banda elastică pentru a împiedica ușilor. Hoții profesioniști se folosesc de această metodă pentru a forța intrarea în casă imediat după deschiderea ușii de la intrare, potrivit magazinuldecase.ro.

O femeie care se afla singură acasă a avut parte de un incident neplăcut. Un vizitator necunoscut a început să bată insistent la ușa ei, însă aceasta nu a deschis. După aproximativ o jumătate de oră, femeia a deschis ușa să vadă dacă mai era cineva pe holul blocului, apoi a găsit această bandă pe clanța ușii.

Așadar, dacă observi așa ceva pe clanța ușii tale, sună de urgență la poliție.

Foto: stiri.magazinuldecase.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Ce se întâmplă atunci când adaugi sare în mașina de spălat? Acesta este trucul pe care orice femeie trebuie să îl cunoască

Scrisoarea emoționantă a unui bărbat bolnav de Alzheimer către soția sa

Machiaje de speriat pentru Halloween 2017. Vei fi de nerecunoscut

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse