Cuvintele lui Oprah Winfrey îți dau putere să mergi mai departe

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Oprah Winfrey este una dintre cele mai influente și mai puternice femei din SUA. Emisiunea ei, The Oprah Winfrey Show, este emisiunea cea mai urmărită din istoria televiziunii mondiale. Oprah a cochetat și cu actoria, este, de asemenea, femeie de afaceri și critic literar, iar în 2013 președintele Barack Obama i-a oferit Medalia Libertății, cea mai înaltă distincție civilă din Statele Unite.

Cunoscând succesul ei incredibil, am fi tentați să credem că a avut o viață lipsită de griji, că drumurile i-au fost netede. Nimic mai fals. Oprah s-a născut într-un ghetou din Mississippi, unul dintre cele mai rasiste state ale Americii. Copilăria i-a fost marcată de sărăcie și abuzuri sexuale.

Pe când avea doar 9 ani, mama ei a născut o fetiță. A fost momentul în care Oprah s-a separat definitiv de familie, fiind dată spre adopție. Oprah a aflat de existența surorii sale în 2010, la vârsta de 56 de ani. Din păcate, aceasta decedase cu mulți ani înainte din cauza supradozei de cocaină, astfel încât Oprah nu a avut ocazia s-o cunoască.

La 14 ani, Oprah Winfrey a rămas însărcinată, însă bebelușul a murit la scurt timp după naștere. Vedeta nu a vorbit niciodată despre acest episod, însă un membru al familiei a vândut povestea unui tabloid.

Urmărește materialul video de mai sus și vezi cele mai motivante și mai mobilizatoare cuvinte ale unei femei al cărei drum prin viață a fost presărat cu drame inimaginabile.

Vezi și

Cuvintele înțelepte ale lui Osho te vor ajuta să vezi viața cu alți ochi

Aceste imagini te vor ajuta să scapi de griji, stres și probleme. Privește-le atent!

Top 10 cele mai frumoase soții de lideri mondiali

Surse video și foto: pexels.com, hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Alte video-uri