Cum te poate ajuta brânza cottage să slăbești? Uite când să o consumi pentru a obține rezultate rapid

cum te poate ajuta brânza cottage să slăbești

Majoritatea dietelor au ca principiu de bază consumarea unor alimente cu un număr mic de calorii, dar și programarea meselor astfel încât cina să fie luată cu cel puțin trei sau patru ore înainte de culcare. O cercetare recentă vorbește despre modul în care brânza cottage îi poate ajuta pe cei care vor să slăbească să obțină rezultate rapid și fără să depună un efort considerabil. 

Brânza cottage este alimentul pe care oamenii de știință l-au studiat, încercând să observe care sunt efectele pe care le produce la nivelul organsimului. După mai multe studii, experții au ajuns la concluzia că acest tip de brânză poate stimula metabolismul, favorizând scăderea în greutate.

Cum te poate ajuta brânza cottage să slăbești?

Brânza cottage îi poate ajuta pe cei care au câteva kilograme în plus să obțină silueta la care visează, însă doar atunci când este consumată corect. Mai exact, studiul spune că atunci când este consumată înainte de culcare, brânza cottage poate stimula metabolismul, poate întări sistemul imunitar și chiar poate rezolva problema insomniei.

Două linguri de brânză cottage înainte de culcare pot topi kilogramele în plus, oamenii de știință punând aceste rezultate pe seama nivelul ridicat de proteine care există în acest produs. Mai exact, în acest tip de brânză există o proteină numită cazeină. Rata de absorbție lentă a acestei proteine face ca aceasta să se descompună încet în organism, menținând senzația de sățietate și favorizând apariția aminoacizilor importanți pentru dezvoltarea mușchilor.

“Până acum am presupus că alimentele integrale ar acționa în mod similar cu suplimentele pe bază de proteine, dar nu aveam dovezi clare. Acest lucru este important pentru că indică faptul că alimentele integrale funcționează la fel de bine ca suplimentele și oferă oamenilor posibilitatea de a consuma alimente înainte de culcare care să nu fie pe bază de pudră sau agitate într-un recipient.”, a spus profesorul Michael Ormsbee, autorul studiului, potrivit dailymail.co.uk.

Deși cercetarea a vorbit despre beneficiile pe care brânza cottage le are asupra organismului, cercetătorii spun că pe lista alimentelor care pot fi consumate înainte de culcare se află și somonul,  acestea fiind bogat în proteine și grăsimi sănătoase.

Cercetarea a fost realizată la  Universitatea de Stat din Florida și a urmărit efectele consumului de brânză cottage înainte de culcare, în cazul a 10 femei cu vârsta peste 20 de ani. Oamenii de știință au comparat efectele acestui tip de brânză cu cele ale shake-urilor proteice, descoperind că brânza cottage poate fi un înlocuitor important și care poate favoriza scăderea în greutate.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce ar trebui să faci pentru a te trezi plină de energie și binedispusă?

Obiceiurile oamenilor care îmbătrânesc frumos

Cum poți slăbi rapid și sănătos cu dieta 80/20? Rezultatele apar fără să renunți la alimentele preferate

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse