Cum te aperi de atacurile energetice? Cele 3 elemente care te ajută să ții la distanță forțele negative

Cele 3 elemente care te apără de atacurile energetice

Stările de depresie, anxietate sau momentele în care nu îți poți stăpâni furia pot avea la bază mai multe cauze, însă pot fi puse și pe seama atacurilor energetice. Forțele negative din jurul tău pot ajunge să îți dea viața peste cap și de aceea este foarte important să știi cum să procedezi pentru a le ține la distanță. 

Poate că ți s-a întâmplat de foarte multe ori ca dispoziția să ți se schimbe într-o clipă și să te simți tristă, chiar dacă nu ai un motiv serios de supărare. Aceste stări inexplicabile apar din cauza energiilor negative ce gravitează în jurul tău și care te pot afecta puternic, mai ales dacă ești o persoană foarte sensibilă.

Specialiștii sunt de părere că fără să ne dăm seama, energiile din jur ajung să ne schimbe total comportamentul, motiv pentru care trebuie să învățăm cum să le ținem cât mai departe de noi.

Cele 3 elemente care te apără de atacurile energetice

1. Cristalele

Cristalele sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a aduce o stare de bine în locuință și pentru a ține la distanță energiile negative. Atunci când le alegi, optează pentru cele mai închise la culoare și asta pentru că cele cu nuanțe apropiate de negru alungă forțele răului. Cele mai inspirate alegeri sunt onixul negru, obsidianul, cuarțul de fum, ametistul, fluoritul și ochiul tigrului.

2. Salvia

În trecut, oamenii dădeau foc crenguțelor de salvie pentru a ține la distanță spiritele rele. Dacă vrei să te aperi de atacurile energetice, arde crenguțe de salvie, alături de bețișoarele parfumate, potrivit foreverconscious.com.

3. Clopoței

Foarte multe culturi au în centrul lor clopoțeii, despre care se crede că au puterea de a alunga energiile negative. Sunetul colopoțeilor te ajută să ai o mai mare putere spirituală și să te ferești de atacurile energetice.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum să afli dacă ai casa bântuită de energii negative

De ce nu e bine să ai un preș la intrarea în locuință? Renunță imediat la el

Cele 5 secrete ale chinezilor antici pentru a atrage iubirea, banii și prosperitatea în viața ta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse