Cum să scapi rapid de kilogramele acumulate de Paște

dieta rapida

dieta rapida

Scapă repede de kilogramele în plus câștigate de Paște. Cum?

Sărbătorile românilor sunt bombe calorice pentru silueta noastră, iar acest lucru nu mai este un secret. Pentru că ne dorim să scăpăm cât mai repede de kilogramele în plus câștigate de sărbătorile pascale, am stat de vorbă cu un antrenor de fitness și specialist în nutriție, Alexander Florescu.

“Dacă este să vorbim despre surplusul ponderal câștigat după sărbătorile de care tocmai am trecut, în primul rând vreau să transmit tuturor să nu intre în panică. Acesta este cel mai rău lucru care se poate întâmpla și este clar modalitatea care nu va face altceva decât să blocheze bunul mers al lucrurilor”, explică specialistul.

“După ce am trecut de acest hop psihic, pentru că în esență despre asta este vorba, trebuie să trecem la acțiune. Despre asta vom discuta în cele ce urmează!”, conchide specialistul.

Cum să scapi rapid de kilogramele acumulate de Paște

Împreună cu specialistul, am reușit să întocmim o listă cu lucuri pe care trebuie să le faci ca să scapi rapid de kilogramele în plus.

1. Focus pe alimente sănătoase. Scoate din alimentația ta tot ce este complicat si procesat. Alege felurile de mâncare cât mai simplu gătite, alege alimente bogate în nutrienți, alege să consumi produsele în stare cât mai pură.

2. Hidratează-te

Apa este sfântă. Nu uita de asta, pentru că oricât ai încerca să slăbești dacă nu bei suficient de multă apă nu o să reușești mare lucru.

3. Mișcare

Cât mai multă și cât mai susținută. Crește ritmul cardiac și respiră. Exercițiile fizice te vor ajuta să te simți mai bine fizic și mental prin eliberarea endorfinelor, responsabilele pentru stimularea stării tale de spirit.

4. Stabilește obiective realiste

Asigură-te că realizezi unde ești și propune-ți să faci lucruri cu adevărat realizabile, altfel o să te frustrezi inutil. Stabilindu-ți obiective mici, dar atractive pentru tine, șansele de reușită și de a rămâne motivat sunt cu mult mai mari comparativ cu alegerea unor obiective înalte, care nu sunt pe termen mediu și care te pot descuraja și te vor scoate de pe drumul tău.

5. Începe acum!

Nu mai amâna momentul în care să zis START programului tău de revenire la kilogramele inițiale. Primele zile vor fi mai grele, asta este clar, tocmai de aceea trebuie să fii bine atât fizic, cât și psihic. Culcă-te mai devreme și trezește-te la ora normală pentru a-ți începe ziua în formă, reia-ți programul de mese, iar după câteva zile, totul va reveni la normal.

 

Foto:’shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate