Cum să ghicești în palmă: ce înseamnă linia inimii

Dacă vrei să înveți cum să ghicești în palmă trebuie să înveți elementele importante. Liniile care ne brăzdează palmele „vorbesc' despre trăsăturile noastre de caracter, dar și despre destinul nostru, putându-ne furniza informații semnificative despre viitor. Cel puțin asta susțin cu tărie specialiștii în chiromanție.

 

linia inimii

Cele patru linii principale din palma simbolizeaza inima, mintea, viața și destinul. Nu toți avem toate aceste linii, însă în cele mai multe cazuri e destul de simplu de ghicit!

Cum să ghicești în palmă: ce înseamnă linia inimii

În palmele noastre se găsesc linia inimii, cea a capului, cea a vieții, a grijilor și a destinului. În cele ce urmează ne vom opri asupra uneia dintre cele mai importante linii din palmă, linia inimii.

Cum localizăm linia inimii

Aceasta linie este o reflecție a stărilor tale emoționale. Cu cât este mai curbată, cu atât mai încărcată emoțional este persoana respectivă.

Linia inimii începe de la marginea palmei, de sub degetul mic, și continuă fie până sub degetul mijlociu, fie până sub arătător, fie până în zona dintre cele două degete. La unele persoane, această linie poate avea și o direcție descendentă, coborând în zona degetului mijlociu și intersectându-se cu liniile capului și vieții.

Linia inimii continuă până sub degetul mijlociu sau sub cel arătător

Dacă ai observat în palmă că linia inimii continuă până sub degetul tău mijlociu sau până sub index înseamnă că ești o persoană a cărei principală trăsătură de caracter este înțelepciunea. Grație acesteia, iei aproape întotdeauna cele mai bune decizii. Ca o urmare firească a acestei calități, poți fi cu ușurință lider, fiind totodată foarte inteligentă și ambițioasă. Și cum nu poți avea numai calități, există și un defect care te reprezintă – ești o fire rece, destul de puține lucruri reușind să te sensibilizeze.

Linia inimii se termină între degetele mijlociu și index

Dacă ești una dintre persoanele a căror linie a inimii se continuă până în zona dintre cele două degete înseamnă că avem de-a face cu o persoană care gândește mult, mai ales atunci când are de luat o decizie. Lucru deloc rău, am zice noi. Totodată, ești o persoană grijulie și sufletistă, dar a cărei încredere în oameni este limitată. Din fericire, reciproca nu este valabilă, tu reușind să câștigi cu ușurință încrederea oamenilor care te înconjoară.

Linia inimii coboară către linia capului

Dacă ești una dintre puținele persoane a căror linie a inimii are o direcție descendentă înseamnă că avem de-a face cu o persoană blândă, dotată cu un bagaj plin cu intenții bune. În plus, ești o fire afectuoasă și foarte răbdătoare.

În ce direcție se îndreaptă linia inimii din palma ta? Te regăsești în descrierea corespunzătoare acestei linii?

Privește-ți cu atenție palmele! Detaliul fascinant care îți poate schimba percepția despre tine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate