Cum sa fii istet in relatia cu banii

Cum sa fii istet in relatia cu banii

baniPrimul pas pe care trebuie sa-l faci este sa ai o atitudine de respect fata de bani. Trebuie sa intelegi ca sunt o unealta si tu ai controlul. Nu lasa managementul banilor sa te copleseasca!

Incepe prin ati face o idee clara despre situatia ta financiara. Dupa ce ai aflat in ce buget trebuie sa te incadrezi, invata-ti mintea sa gandeasca in cifre in orice situatie e vorba despre bani.

Odata ce stii totalul castigurilor si cheltuielilor tale, poti sa incepi sa gandesti strategic in legatura cu banii tai. Aceasta este inceputul visarii si formularii de strategii in mintea ta. Obiectivele neclare vor deveni evidente si aceasta este startul pe drumul spre pregatirea ta financiara.

Potentialul tau de a economisi
Incepe prin a-ti dezvolta obisnuinta de a economisi. Primul scop este sa te straduiesti sa nu ajungi niciodata la limita. Sa nu iti permiti niciodata sa ramai fara bani. Fa din aceasta regula ta de aur!

De acum vei putea estima cat poti economisi. Economia este un cuvant magic in domeniul financiar si presupune sa tii cont doar de doua numere: primul reprezinta veniturile si al doilea este o estimare precisa a ceea ce ai nevoie sa cheltuiesti astfel incat sa acoperi toate nevoile. Nu uita sa dai deoparte si pentru micile mofturi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Decoratiuni