Cum să eviți să iei țeapă de Black Friday

țeapă black friday

Black Friday este așteptat și în acest an de foarte multe persoane, atrase de reducerile masive la foarte multe produse, din categorii diferite. Chiar dacă prețurile par incredibil de mici, specialiștii sunt de părere că trebuie să fim foarte atenți atunci când facem cumpărături, asta dacă vrem să evităm o țeapă de zile mari.

În acest an, Black Friday va fi organizat pe 24 noiembrie, chiar dacă unele magazine vor reduce prețurile chiar și cu o săptămână mai devreme. Luați de val, foarte mulți oameni au cumpărat produse de Black Friday, ca mai apoi să descopere că reducerea, de fapt, nu există sau că produsul cumpărat și primit prin poștă nu corespunde cu cel comandat pe diferite site-uri. Pentru a ocoli astfel de situații neplăcute, este nevoie să facem cumpărăturile în mod responsabil și cu mare atenție, dar și să ținem cont de câteva trucuri, care ne vor ajuta să beneficiem de ofertele din Vinerea Neagră.

Cum să eviți să iei țeapă de Black Friday?

Dacă mergi chiar tu în magazin să cumperi anumite produse de Black Friday, șansele să iei țeapă sunt mai mici, dar nu dispar în totalitate. Evident, pentru că poți atinge și vedea produsul, ai capacitatea de a-i evalua calitatea, iar din acest punct de vedere nu vei avea probleme. Într-o astfel de situație, prețul îți poate ridica o serie de probleme. Mai exact, trebuie să urmărești produsul pe care vrei să îl achiziționezi cu ceva timp înainte, asta pentru a verifica dacă nu cumva prețul este crescut chiar înainte de Black Friday, tocmai pentru a da o falsă impresie că reducerea există.

Când cumperi de pe diferite site-uri, verifică produsele atunci când îți sunt aduse acasă. Multe persoane au avut surpriza de a comanda un anumit produs, iar atunci când acesta le-a fost livrat, calitatea să fie un îndoielnică. Deschide coletul în prezența curierului, iar dacă produsul nu este exact ceea ce ai comandat, returnează-l. Dacă nu ai reușit să deschizi coletul în fața curierului, dar produsele nu corespund celor de pe site, poți returna comanda în decurs de 14 zile. Mai mult, este foarte important ca înainte de a trimite comanda să verifici dacă prețurile din coșul de cumpărături virtual corespund cu cele de pe site.

Atunci când comanzi online, produsul ar trebui să îți fie livrat în aproximativ 30 de zile de la efectuarea comenzii. Dacă acest lucru nu se întâmplă, termenul se poate prelungi și dacă nici după prelungire nu iți este livrat produsul, poți solicita rezilierea contractului.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Când este Black Friday în 2017

De unde îți poți cumpăra electronice și produse IT la reducere, de Black Friday

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse