De unde îți poți cumpăra electronice și produse IT la reducere, de Black Friday

magazin-electrice

Black Friday este în plină desfășurare, așa că dacă până acum nu ai reușit să-ți cumperi laptopul, computerul, tableta sau televizorul la care visezi de multă vreme, mai ai timp câteva zile să ți le achiziționezi la prețuri reduse.

Oferta magazinelor de electronice și produse IT este foarte tentantă, reducerile ajungând chiar până la 50%. Iată, mai jos, câteva produse care ne-au atras atenția și care pot fi comandate și online.

Pe www.itgalaxy.ro , ne-a atras atenția televizorul Horizon LED 40, care poate fi achiziționat cu o reducere de 32%. Costă 949 de lei, față de 1399 lei, prețul normal în afara perioadei Black Friday. Televizorul are diagonala ecranului 102 cm, format full HD și poate fi montat în perete.

televizor-horizon-led

De pe www.clickshop.ro , îți poți achiziționa televizorul Samsung UE32K5502, Smart TV LED la prețul de 1.299,99 lei în loc de 1.849,99. Televizorul are diagonala 80 cm și format full HD. Imaginile par uluitor de reale, iar programele și filmele rulează într-o lumină complet nouă.

samsung-ue32k5502

De pe www.digitalcomputer.ro îți poți achiziționa calculatoare și laptopuri second-hand și recondiționate, în perfectă stare de funcționare. HP EliteBook 8460p este un laptop performant dotat cu un procesor Intel Core i5 de generația a 2-a, care are 2 funcții importante: funcția HP QUick Web, care asigură acces rapid la internet când laptopul este închis, ceea ce va permite accesarea browser-ului, navigarea pe internet, verificarea e-mail-ului și acces la alte utilități fără să fie necesară deschiderea sistemului de operare Windows. Funcția HP Ultra Extended Life Notebook Battery economisește bateria. Laptopul poate fi achiziționat la prețul de 1.078,20 în loc de 1.198,00 lei.

laptop-hp-elitebook

Pe www.eurogsm.ro , găsești cele mai bune oferte la tablete. Cea mai mare reducere, de 27%, o găsești la tableta Lenovo Tab 3 Essential 3G, pe care o poți achiziționa cu 399,99 lei doar de Black Friday (reducere de la 549,90 lei). Datorită ecranului subțire, ultra-transparent, imaginile sunt redate clar, iar tehnologia Dolby® Audio Enhancement asigură un sunet clar și natural.

tableta-lenovo-tab-3-essential-3g

Pe www.germanos.ro , ne-a atras atenția un laptop HP, care, doar de Black Friday, poate fi achiziționat cu o reducere de 30%. Laptopul HP 250G5 poate fi achiziționat la prețul de 999,99 lei, în loc de 1.419,99 lei cât este în afara perioadei Black Friday. Laptopul este complet funcţional, gata de conectare la toate perifericele și valorifică la maximum sistemul Windows 10 Pro care te protejează împotriva ameninţărilor de securitate actuale.

hp-250g5

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse