Cum recunoști roșiile toxice. Ce trebuie să verifici înainte să le mănânci

Roșii toxice, cum le recunoști?

Roșiile pot fi toxice și îți pot pune în pericol sănătatea.

Roșiile sunt foarte îndrăgite de români și consumate atât în sezon, cât și în extrasezon. Trebuie să ții cont de anumite aspecte atunci când le tai, dacă vrei să le consumi fie ca atare, fie în diverse preparate. Sunt roșii care pot fi toxice pentru organismul uman. Nu toate tomatele pe care le găsești la piață sau pe rafturile supermarketurilor sunt bune de consum.

Cum recunoști roșiile toxice. Ce trebuie să verifici

Mai ales în extrasezon, agricultorii folosesc diverse substanțe de coacere sau de colorare, pentru ca tomatele să devină roșii mai devreme decât s-ar întâmpla în mod natural. Cum recunoști o roșie toxică? Specialiștii spun să o tai pe jumătate și să o analizezi. Alveolele în care se află semințele trebuie să aibă aceeași dimensiune, să nu fie una mai mică și alta mai mare. Sucul din interiorul roșiei nu trebuie să fie vâscos. Dacă are o consistență vâscoasă, acesta este semn că a fost crescută cu multe chimicale și substanțe de coacere.

Vezi ce trebuie să verifici înainte să mănânci roșii AICI

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Sfatul Medicului