Cum poți trata naturist negii

Cum poți trata naturist negii

228MFE

Te-ai gândit că natura îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a te vindeca? Așa este și în cazul negilor, care nu sunt tocmai ușor de acceptat pe corp.

Iată cum poți scăpa de ei, prin metode naturiste:

1. Tratament rapid

Ai nevoie de o ceapă, un cartof și suc de smochine. Primul pas este să freci negii cu ceapă, de câteva ori pe zi. După această operațiune, aplică peste formațiune o felie de cartof crud și o fașă de bumbac.

Acest bandaj trebuie schimbat după o săptămână. Apoi, timp de două săptămâni, tamponează zona cu probleme cu suc de smochine, de mai multe ori pe zi. Vei obține rezultatul dorit!

2. O minune de plantă

Rostopasca are capacitatea extraordinară de a arde negii. Poți folosi atât tinctură de rostopască, cât și seva din tulpina acesteia. Soluția trebuie aplicată timp de trei săptămâni, în fiecare dimineață și seara. Cum se prepara ceai de rostopasca

3. Ajutor eficient

Un alt aliat de încredere în lupta pentru exterminarea negilor, vei găsi în gălbenele și păpădii. Tratamentul cu tinctură de gălbenele trebuie aplicat de aproximativ două ori pe zi. După ce zona a fost tamponată, ea trebuie acoperită cu un pansament, iar după aproximativ 20 de minute se curăță cu apă caldă.

De asemenea, sucul de păpădie se poate folosi în același mod. Se vor acoperi zonele afectate cu comprese cu suc de păpădie, timp de 15 minute, de două ori pe zi.

4. Secretul sucului de lămâie

Pentru a urma acest tratament ai nevoie de două lămâi și de 200 ml de oțet alimentar. Lămâile se curăță precum merele de coajă, iar aceasta se pune într-un borcan închis la culoare împreună cu oțetul. Se lasă la macerat timp de două săptămâni.

După două săptămâni se fac înfășări cu acest macerat de mai multe ori pe zi. Acest tratament durează 14 zile.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate