Cum poţi transforma apa de la robinet într-una pură

Cum poţi transforma apa de la robinet într-una pură

DELIMANO PURE AQUA JUG 2,5L 1Apa este o parte esenţială a vieţii cotidiene. Poluarea, igiena precară a sistemului hidric precum şi alte cauze transformă apa pe care o bem, aceasta devenind mai puţin curată şi pură.

Monitorizarea calităţii apei destinată consumului public garantează siguranţa apei – însă este într-adevar lipsită de metale grele, clor şi alte substanţe chimice?

Nu prezintă compuşi organici sau alt tip de particule? Are un gust bun? În cele mai multe dintre cazuri raspunsul este nu.

Apa de la robinet poate conţine diferite substanţe care alterează gustul şi aspectul apei, producând adesea defecţiuni aparatelor electrocasnice.

Foloseşte sistemul ultramodern de filtrare Delimano pentru a îmbunătăţi calitatea apei!

Filtrul BWT este Nr. 1 in Europa în tehnologia apei. Filtrul BWT folosit de sistemul Delimano Pure Aqua filtrează apa în 4 etape prin care se:

– îndepartează particulele nedorite

– îndepartează calcarul img_drink_healthier_water

– reduce duritatea apei

În plus, apa filtrată cu Delimano Pure Aqua este îmbogăţită cu magneziu.

De ce este important să folosim filtre pentru apă:

1. Este vital pentru sănătate

Din cauza obiceiurilor noastre alimentare şi a cantităţilor mai mici de magneziu din alimente, carenţa acestui mineral în alimentatie este foarte frecventă.

Un aport suficient de magneziu în organism are un efect benefic asupra activităţilor fizice şi mentale. Din contră, acolo unde există un deficit de magneziu, ne simţim repede obosiţi, tensionaţi şi iritaţi.

Mulţumita tehnologiei unice BWT Mg2+, magneziul este adăugat în apa în mod controlat. Consumând zilnic 2 litri de apă filtrată, asiguri până la 20% din necesarul zilnic de magneziu al unui adult normal.

2. Obţinem băuturi mult mai sănătoase

Apa pe care o foloseşti la prepararea ceaiului sau cafelei are un impact covârşitor asupra aspectului şi gustului. Prezenţa calcarului influenţeaza dizolvarea substanţelor în ceai/cafea schimbând gustul şi aspectul acestor băuturi.

3. Durata de funcţionare a aparatelor electrocasnice de mici dimensiuni este mai mare. Datorită apei fără micro-elemente chimice, aparatele electrocasnice au o durată de utilizare mai îndelungată, întrucât sunt protejate împotriva depunerilor de calcar.

4. Trebuie să avem o atitudine responsabilă, ecologică, prin evitarea folosirii plasticului. Sticlele de plastic au nevoie de 700 de ani pentru a începe să se transforme în compost – iar noi avem nevoie de doar câteva minute pentru a bea apa şi a arunca sticla la gunoi.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate