Cum arată casa, așa îți este viața. Când faci curat?

Cum arată casa, așa îți este viața. Când faci curat?Poate nu crezi dar lipsa de organizare în casă poate afecta chiar relațiile cu ceilalți  membri ai familiei. Timpul petrecut cu organizarea casei este timp bine petrecut, iar rezultatul final este un sentiment profund de calm, pace și bună-stare.

Separă lucrurile

Organizează-ți sertarele: nu va dura mult și te va ajuta pe o perioadă mare de timp. Cumpără câteva separatoare de sertare ca să îți poți păstra colanții, șosetele și lenjeria intimă în secțiuni separate, unde le poți găsi ușor dimineața, când ești pe fugă.

Aranjează-ți bucătăria

Sunt foarte mult zone din bucătărie pe care le poți scăpa de sub control'. Dulapul acela nesuferit de sub chiuvetă, plin de spray-uri vechi și mănuși din cauciuc desprecheate… Fă-ți curaj și sortează-le: îți va induce un sentiment al reușitei și te va încuraja să faci mai multe. În plus când faci curățenie vei pierde mai puțin timp, lucru care nu poate fi decât un lucru bun.

Sortează tot

Cu toții avem prea multe lucruri. Chiar avem nevoie de pisica aceea de porțelan, suportul de prosoape, vazele, farfuriile micuțe sau lumânărelele? Dacă te simți copleșită, încearcă un experiment: golește complet suprafața unei mobile și lasă acolo doar un vas cu flori.  Nu te simți mai relaxată? Poate vei descoperi că mai puțin este e mai mult'.

Organizează facturile

Sortarea facturilor nu trebuie să fie plictisitoare și durează numai câteva ore. Cumpără niște cutii sau bibliorafturi colorate și pune-ți toate facturile în ordinea datei. Doar privind raftul ordonat, cu dosare colorate, te vei simți mai liniștită.

Foto: 123rf

Citește și:

Vrei să știi dacă te iubește cu adevărat? Iată ce trădează felul cum te ia în brațe!

Ce „aprinde' pasiunea în cuplu și ce o „ucide

Ce știau bunicile și mamele noastre și nu mai știm noi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Relatii