Coronavirus: Se schimbă regulile de testare. Vezi despre ce este vorba!

simptome noi coronavirus


Tot mai multe rezultate pozitive în urma testării pentru depistarea coronavirus. Tot mai multe voci care impun reguli și mai stricte și testare intensă.

Până acum în România au fost efectuate mai puțin de 12.000 de teste pentru depistarea coronavirusului în situația în care, în alte țări, au fost efectuate zeci de mii de astfel de analize medicale.

Coronavirus: Se vor efectua mai multe teste

Conform comunicării venite din partea Institutului Național de Sănătate Publică, testarea pentru depistarea coronavirusului va fi intensificată astfel:

persoane simptomatice cu istoric de călătorie internațională;
contacți apropiați simptomatici ai cazurilor confirmate;
personal medico-sanitar (inclusiv asimptomatic) contact apropiat cu caz confirmat;
cazuri de SARI (infecții respiratorii acute) fără altă etiologie (negativi la test de gripă), din toate categoriile de varstă și din toate spitalele;
persoane instituționalizate simptomatice.

vaccin coronavirus

Până astăzi, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași).

Până astăzi, 24 martie,  8 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași și Suceava, au decedat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate