”Complet străini” – O comedie despre lucruri care nu ți se vor părea deloc străine

complet străini

Nu rata filmul Perfetii Sconosciutti (Complet necunoscuti), la Cinema Elvira Popescu, un film care vorbește despre telefonul mobil, această cutie neagră a vieții noastre, și felul în care îl transformăm în cel mai intim jurnal de viață.

Fiecare dintre noi are trei vieți. Una publică. Una privată. Și una secretă.Toate sunt în telefonul tău, această cutie neagră a vieții fiecăruia dintre noi. O prelungire a creierului nostru, un alter ego care uneori preia controlul.

Patru cupluri longevive, perfecte după toate regulile aparențelor și canoanelor moralității de societate, acceptă un joc pe muchie de cuțit – la o cină între prieteni, pun telefoanele pe masă și dezvăluie public toate mesajele și apelurile primite seara târziu, în timpul cinei.
Din fiecare smartphone iese câte un ”balaur” despre care nici unul nu își imaginează că ar putea să fie despre prietenii săi de o viață – și nu e vorba doar de amantlâcuri, ci de frustrări, tabuuri și nevroze greu de imaginat.

O comedie spumoasă, cu un comic de situație perfect dozat, care se transformă la final într-o lecție de luciditate greu de suportat.

Citește și:

VIZITATORUL – un thriller psihologic românesc acum în cinematografe

Serialul „Dosarele X (The X-Files)”, din nou la televizor! Apare un nou sezon în acest an

Ea este copilul teribil al internetului! Cine este Iuliana Beregoi?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte