VIZITATORUL – un thriller psihologic românesc acum în cinematografe

Vizitatorul – thriller psihologic românesc

VIZITATORUL – un thriller psihologic românesc care poate fi văzut în cinematografele din București și din țară. Regia, scenariul și montajul: Jamil Hendi. Cu: Oana Irina Duțu, Ionuţ Grama, Andreea Boșneag, Andrei V. Ciopec, Oleg Apostol, Ion Haiduc, Cristi Toma.

VIZITATORUL – thriller psihologic românesc

Proaspăt sosiți în București, Luca (Ionuț Grama) și Otilia (Oana Irina Duțu) închiriază un apartament într-un bloc vechi, „cu bulină roșie'. Dar nu bulina este problema acestui apartament ci un fapt straniu care s-a petrecut cu câteva luni în urmă: Irina, chiriașa precedentă, a dispărut fără urmă exact din acest apartament. Lucrurile ei au rămas împrăștiate prin toată casa, dar Irina – nicăieri.

Proprietarul apartamentului, Cezar (Andrei V. Ciopec), un personaj inconsistent și cam naiv la prima vedere, se insinuează din ce în ce mai mult în viața lor. Este un nou prilej pentru Andrei V. Ciopec de a-și demonstra mobilitatea extraordinară – de data aceasta, în cadrul aceluiași rol, care evoluează într-un chip în care nu te aștepți.

VIZITATORUL – thriller psihologic românesc

Vlad (Oleg Apostol), prietenul din copilărie al Otiliei și al lui Luca, îi face rost de un job foarte bun Otiliei, la compania în care el este șef. De aici încep conflictele care privesc atât relațiile din acest triunghi cât și complexele lui Luca, nevoit să suporte o rocadă față de familia stereotipă: Otilia este cea care aduce banii în casă și vine seara, târziu, acasă iar el este cel care-și petrece toată ziua cu copilul.

VIZITATORUL – thriller psihologic românesc

Când părea că lucrurile nu pot sta mai rău, ele iau o turnură înspăimântătoare în care fantasticul se îmbină cu ceea ce rațiunea strigă neauzită și neînțeleasă. De aici încolo – spaimă, suspiciune, paranoia, acuzații, dezvăluiri șocante și un deznodământ cu totul neașteptat.

Vizitatorul – un thriller psihologic românesc care a recoltat, deja, un premiu

Pentru rolul Luca, actorul Ionuț Grama a fost recompensat la Los Angeles cu Premiul pentru cel mai bun actor într-un film străin. De asemnea, Ionuț Grama este cunoscut pentru rolul din filmul „Minte-mă frumos în Centrul Vechi' (regia: Iura Luncașu) și pentru numeroasele filme de desen animat în care face vocea unor personaje.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte