Ea este copilul teribil al internetului! Cine este Iuliana Beregoi?

Iuliana Beregoi Concert Bucuresti 2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Puţini ştiu că Iuliana Beregoi este nouă vedetă a copiilor şi adolescenţilor din România. Unii poate nu au auzit de ea, însă copila face furori printre cei de vârsta ei şi nu numai. 

Iuliana Beregoi a avut un concert duminica trecută la Cinema Pro, unde au venit copii din toată ţară că să o vadă. Ea este cunoscută publicului adult din show-urile de talente, dar mult mai celebra printre copii graţie canalului sau de youtube.

Iuliana Beregoi a susţinut un mega show – sold out – cu dansatori, invitaţi speciali, super desfăşurare de lumini şi efecte speciale, la fel ca oricare alt artist mare al României.

Cine este Iuliana Beregoi? 

Este totuşi important de menţionat că această copilă are are doar 12 ani.

Asta nu a împiedicat-o însă să o aibă invitată specială pe Alina Eremia şi să creeze o isterie absolută printre copiii de la 5 la 15 ani cu look-ul ei care aminteşte de personajele Disney, dar şi cu prospeţimea şi charismă pe care specialiştii din zona muzicală spun că nu le-au mai întâlnit demult la un artist român.

Micuţa artistă, al cărei fenomenal succes aminteşte de începuturile lui Taylor Swift sau Justin Bieber, Iuliana Beregoi, are unul dintre cele mai faimoase canaluri de youtube printre copiii şi adolescenţii din România. Filmuleţe pe care le postează pe vlogul ei depăşesc deseori 1 milion de vizualizări, ceea ce face că Iuliana Beregoi să aibă o audienţă lunară care depăşeşte mulţi artişti din România, ba chiar şi unele televiziuni.

Piesă „Vina Mea' are peste 12 milioane de vizualizări pe youtube iar varianta karaoke a piesei a acumulat peste 1 milion de vizualizări, fiind prima varianta karaoke a unui cântec autohton cu un asemenea impact.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Iuliana Beregoi deschide galeria foto de mai sus!

Mihaela Tudor

Citește și:

Seriale cu mistere – premiere și sezoane noi: Sherlock Holmes în dublu exemplar și „Pe urmele misterelor'

Valentin Uritescu, premiat pentru întreaga activitate cinematografică

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte