Compatibilitățile Vărsătorului în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Vărsătorului în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Vărsătorului

Vărsător – Berbec

Berbecul și Vărsătorul formează un cuplu neobișnuit în muncă, dar pot găsi puncte de compatibilitate dacă se pun de acord în privința direcției de urmat. În carieră, Berbecul este setat pe „repede înainte', în vreme ce Vărsătorul poate deveni creierul operațiunii, inventatorul soluțiilor noi și al rezolvărilor strălucite. Cei doi pot lucra perfect împreună dacă își acceptă unul altuia modul specific de a gândi și de a lucra. Vărsătorul poate să preia rolul celui care vine cu ideile, iar Berbecul, cu energia lui, poate să vină cu propria contribuție concretă creatoare la îndeplinirea lor.

Vărsător – Taur

Taurul și Vărsătorul, fiind ambii semne fixe, pot avea reale probleme în muncă. Fiecare are idea lui despre modul în care trebuie lucrat și nu prea sunt dispuși să se asculte unul pe altul. Taurul se teme să nu-și piardă confortul, pe când grija Vărsătorului este să fie cel mai deștept din birou. Când se află împreună, sunt de așteptat izbucniri în care niciunul nu dă înapoi. În loc să facă anumite compromisuri, este posibil ca fiecare să prefere să părăsească barca. Sunt toate șansele ca fiecare să-și găsească alt partener sau să opteze pentru munca solitară.

Vărsător – Gemeni

Faptul că Gemenii și Vărsătorul sunt ambii semne de aer este un lucru bun. Semnele de aer dau o combinație interesantă. Sunt cunoscute ca inteligente și doritoare să învețe și să comunice toată știința acumulată. Cei doi se înțeleg bine în tot ceea ce fac, de la muncă și joacă până la dragoste, atât timp cât cad de acord că nu se află în competiție. Vărsătorul are nevoie uneori să fie cel mai mare și mai tare. Atât timp cât îl lasă pe Geamăn să strălucească atunci când îi vine rândul, între cei doi există o potrivire menită să asigure succesul în carieră al fiecăruia dintre ei.

Vărsător – Rac

Racul și Vărsătorul sunt două semne care nu vorbesc aceeași limbă când vine vorba de carieră. Racul simte nevoia ca munca lui să-i dea satisfacții emoționale și excelează atunci când, prin munca sa, îi ajută pe ceilalți. De partea sa, Vărsătorul își dorește o carieră bazată pe inteligență, în care să rezolve probleme complexe și să contribuie la progresul umanității. Se pare că nu-i leagă prea multe pe cei doi. Aspirațiile lor sunt diferite și ar fi păcat ca fiecare să sacrifice ceea ce are mai bun într-un compromis, de dragul de a face lucrurile să meargă într-un fel oarecare.

Vărsător – Leu

Leul si Vărsătorul se află în puncte opuse ale zodiacului, dar amândoi au multe de oferit relației lor profesionale. Leul poate să fie cel mai comunicativ din echipă, în timp ce Vărsătorul este creierul din spatele operațiunilor, pregătind în liniște treaba pe care o vor face împreună. Leul are nevoie de ceva din inspirația Vărsătorului pentru a avansa în carieră, în timp ce Vărsătorul poate beneficia de abilitățile sociale ale Leului. Atât timp cât ambii cad de acord să-și lase deoparte ego-ul, cei doi pot face împreună lucruri deosebite.

Vărsător – Fecioară

În materie de carieră, Fecioara și Vărsătorul pot forma un cuplu ciudat. Fecioara are de comunicat idei interesante în serviciul umanității, iar Vărsătorul este un vizionar în proiectele sale. Dar chiar dacă împărtășesc anumite lucruri, cei doi nu se înțeleg destul de bine încât să putem vorbi de o reală compatibilitate. Stilul chițibușar al Fecioarei poate să-l exaspereze pe Vărsător, tot așa cum nevoia Vărsătorului de a fi cel mai deștept din birou poate s-o enerveze pe Fecioară. În cele din urmă, fiecare are foarte mult de oferit dacă lucrează împreună cu parteneri din alte zodii.

Vărsător – Balanță

De vreme ce Balanța și Vărsătorul sunt semne de aer, se înțeleg perfect în carieră. Semnele de aer simt nevoia să-și folosească mintea în rezolvarea problemelor complexe, sau să vină cu soluții ingenioase care să fie aplicabile și în viitor. Ambii își doresc să-și folosească puterea minții pentru a face lumea mai bună. Când sunt împreună, succesul este asigurat. Lejeritatea Balanței în societate rezolvă anxietățile ocazionale ale Vărsătorului, iar nevoia Vărsătorului de a servi umanitatea dă mai multă profunzime abordărilor Balanței. Amândoi sun încântați să lucreze împreună.

Vărsător – Scorpion

Scorpionul și Vărsătorul sunt ambii semne fixe, ceea ce înseamnă că fac împreună o pereche dizarmonică. De cele mai multe ori, fiecare dintre ei crede că deține răspunsul corect și nu este niciunul dispus să asculte ce părere are celălalt. Aceasta creează fricțiuni la locul de muncă și, în scurt timp, ajung să se angajeze în confruntări deschise. Deși ambii au mult de oferit în domeniul profesional, niciunul nu vrea să-l urmeze pe celălalt. Cu doi șefi și niciun executant, e greu să ajungi undeva. Fiecare dintre ei face treabă mai bună în altă tovărășie.

Vărsător – Săgetător

Săgetătorul și Vărsătorul se pot împrieteni foarte repede la muncă, pentru că ambii au aceeași viziune asupra carierei. Săgetătorul este un idealist care vrea să facă schimbări pozitive, în timp ce Vărsătorul vrea să-și folosească inteligența pentru a găsi soluții noi pentru toate problemele omenirii. Când sunt împreună, dezbaterile pot fi iuți și furioase, dar vor produce idei îndrăznețe. Provocarea acestei combinații poate fi legată de ideea căreia să i se dea curs mai întâi. Pentru că au atât de multe idei valoroase care garantează succesul echipei! Lumea e un loc mai bun și datorită lor.

Vărsător – Capricorn

Un Capricorn și un Vărsător nu este cea mai bună potrivire în carieră. Capricornul trage spre o carieră tradițională care să-l conducă la dobândirea unui statut social și a respectului care decurge din asta. Vărsătorul este în mod natural direcționat către activitățile umanitare, către idealurile de egalitate și echilibru. Cei doi, pur și simplu, nu sunt pe aceeași lungime de undă. În cel mai bun caz, nu se vor înțelege asupra direcției de urmat în munca lor comună. În cel mai rău caz, vor sfârși în colțurile opuse ale biroului, cu mâinile încrucișate la piept, refuzând să comunice. Fiecare dintre ei și-ar atinge adevăratul potențial dacă ar avea cu totul alți coechipieri.

Vărsător – Vărsător

Vărsătorul este un semn de aer foarte inteligent căruia îi place să rezolve probleme complexe la muncă. Dacă se întâlnesc doi Vărsători, la început ar putea să se cam sperie. Vărsătorul nu este foarte încrezător și are nevoie de puțin timp ca să se asigure că n-ai venit să-i tulburi planurile. Dar dacă cei doi Vărsători se înțeleg asupra direcției de urmat și a rolului fiecăruia dintre ei, acesta poate fi un tandem foarte puternic. Amândoi sunt avangardiști, plasându-și capitalul de inteligență și creativitate în viitorul umanității. Și amândoi sunt entuziasmați de ceea ce pot să facă puterile lor creative combinate.

Vărsător – Pești

Vărsătorul și Peștii pot avea anumite calități în comun, inclusiv dorința de a face lumea un loc mai bun prin munca lor. Dar nu sunt cu adevărat compatibili în carieră și asta, din câteva motive. Vărsătorul simte nevoia să-și folosească gândirea idealistă pentru a contribui la rezolvarea unor probleme cu care se confruntă omenirea, iar asta nu-i lasă timp și energie pentru indispozițiile Peștilor. Nativul în Pești, pe de altă parte, se simte supus unei constrângeri din cauza concentrării Vărsătorului exclusiv asupra aspectelor idealiste. Emoțiile sunt importante pentru Pești; cele pozitive îl pot mobiliza iar cele negative îl pot bloca. Fiecare dintre ei s-ar putea pune mai bine în valoare în altă combinație.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii