Compatibilitățile Peștilor în afaceri, profesie și carieră

Află care sunt compatibilitățile Peștilor în afaceri, profesie și carieră: cu cine face echipă bună, cu cine nu și de ce.

Zodia Peștilor

Pești – Berbec

Berbecul și Peștii pot intra în blocaj atunci când trebuie să facă ceva împreună, primul fiind semn de foc iar al doilea, semn de apă. Nevoia Peștilor de a-și regla mereu emoțiile pot să-i dea Berbecului sentimentul că este întârziat în acțiunea sa directă, orientată către realizarea scopului. Celor două semne le este greu să cadă de acord în vreo privință. De la treaba concretă care trebuie făcută, până la modul în care să o facă – totul este prilej de dispută sau, cel puțin, de proastă comunicare. Pentru Pești, semnificațiile subtile sunt foarte importante, în vreme ce Berbecul n-are timp de așa ceva.

Pești – Taur

Taurul poate fi sensibl, la fel ca și Peștii. Deși asta poate duce cu gândul la susceptibilitate reciprocă, este, totuși, posibil ca cei doi să rezoneze în activitatea profesională. Guvernat de elementul pământ, Taurul simte nevoia să pună bazele unui edificiu durabil care se va înălța în viitor. La rândul lui, nativul în Pești, fiind semn de apă, își dorește să facă parte din ceva mai mare și mai important, cu multă semnificație pentru cariera sa. Cei doi pot dezvolta o relație de durată și se pot susține reciproc în evoluția profesională.

Pești – Gemeni

Gemenii și Peștii sunt semne mobile, extrovertite, dispuse să împartă scena profesională cu oricine. De fapt, sunt în asemenea măsură dispuși să-și dea unul altuia întâietate, încât foarte puțin va fi dus la îndeplinire dacă vor lucra împreună. În parte, acest lucru se datorează faptului că Geamănul, deși vorbăreț din fire, nu vrea să rănească natura simțitoare a Peștilor. Odată ce se pun, totuși, în mișcare, multe idei valoroase vor da la iveală. Pentru ca mecanismul să meargă uns, cei doi trebuie să facă efortul să asculte în aceeași măsură în care vorbesc.

Pești – Rac

Racul și Peștii sunt ambii semne de apă, asta însemnând că se încred în abilitățile lor de cunoaștere emoțională. Asta este valabil atât în relațiile personale cât și în cele profesionale. Racul poate aduce inteligența sa emoțională în serviciul proiectelor profesionale, în timp ce Peștii gravitează în jurul unor centri superiori ca spiritualitate, metafizică, artă și muzică. Amândoi sunt deschiși la dialog când trebuie să-și stabilească metodele de lucru. De vreme ce este prea puțină concurență între cei doi, sunt capabili să facă o mulțime de treburi bune și să rămână prieteni.

Pești – Leu

Dacă pui un Leu să lucreze împreună cu un nativ în Pești, s-ar putea să nu meargă. Leul este semn de foc și are nevoie să vorbească, să socializeze, să-și exprime sentimentele legate de muncă, în timp ce nativul în Pești tinde să fie tăcut, interiorizat și mai emoțional, fiind un semn de apă. De vreme ce apa stinge focul, Leul s-ar putea simți sufocat de solicitările emoționale ale Peștilor. De cealaltă parte, nativul în Pești se va simți stânjenit de maniera impetuoasă de a comunica al Leului. Chiar dacă își propun să facă anumite compromisuri, s-ar putea să fie prea diferiți ca să poată lucra împreună.

Pești – Fecioară

Fecioara și Peștii ocupă poziții diametral opuse în zodiac, ceea ce indică faptul că trag în direcții opuse în privința ideilor și aspirațiilor. În domeniul profesional, însă, Fecioara și Peștii pot face treabă bună, odată ce se pun de acord cu rolul care va reveni fiecăruia. De vreme ce Fecioara excelează în organizare, elaborare și configurare, acesta este rolul care i se cuvine. Nativul în Pești, pe partea sa, tinde să se conecteze emoțional la orice proiect și va ști pe cale intuitivă care sunt adevăratele dorințe ale clientului.

Pești – Balanță

Balanța și Peștii formează o pereche bizară, în sensul că nu sunt nici prieteni, nici dușmani. Balanța, semn de aer, este o ființă socială căreia îi place să se înconjoare de frumusețe, de artă, de muzică. Nativul în Pești iubește, de asemenea, frumusețea, arta și muzica dar are tendințe puternice de interiorizare și anxietate. Cei doi pot comunica, dar un vor alege să-și petreacă timpul împreună. Rezultatul colaborării lor profesionale are de suferit. Deși nu intră în conflict, fiecare dintre ei ar fi mai mulțumit să aibă alt partener de muncă.

Pești – Scorpion

Ca unii ce împărtășesc elementul apă, Scorpionul și Peștii știu cum e să fii hipersensibil în spațiul profesional. Cariera este importantă pentru ei, dar, în aceeași măsură, ambii au nevoie de semnificații mai profunde în ceea ce fac și nu-i mulțumește simplul fapt de a câștiga bani din munca lor. O provocare poate fi faptul că ambii pot fi pasivi în cariera lor, așteptând ca alții să remarce cât sunt ei de talentați. Asta poate să-l ducă pe Scorpion la resentimente iar pe Pești, la depresie. Dacă ambii își folosesc din plin creativitatea și, în plus, un al treilea îi pune în valoare, succesul este garantat.

Pești – Săgetător

Deși săgetătorul și Peștii împărtășesc dorința de a se conecta la cele mai mari proiecte și de a avea cea mai mare anvergură, totuși nu există un mare grad de compatibilitate profesională între ei. Săgetătorul, deși se simte confortabil să lucreze fără limite și fără presiuni, este, totuși, destul de ambițios. Elementul foc care îl definește îi alimentează dorința de a-și îmbunătăți permanent poziția, salariul, beneficiile. Nativul în Pești, pe de altă parte, este mai moale și deseori este mulțumit să lase pe altcineva să preia conducerea. Această pasivitate în chestiunile practice îl face pe Săgetător să-și piardă răbdarea. Peștii și Săgetătorul pot fi buni prieteni, dar în muncă ar fi mai mulțumiți dacă fiecare și-ar găsi un alt partener.

Pești – Capricorn

Capricornul și Peștii pot să dea prost pe hârtie împreună, dar în viața reală, în mediul profesional, s-ar putea înțelege și s-ar putea susține reciproc să avanseze în carieră. Pentru Capricorn, cariera este prima pe lista de priorități și este principala sa sursă de stimă de sine. Nativul în Pești, un semn de apă dominat de emoțional, are nevoie să se simtă conectat cu ceilalți și deseori se sacrifică pentru ei. Peștii au de câștigat atunci când Capricornul furnizează structura pentru proiecțiile lui fluide. Dacă Peștii pot umaniza din când în când acțiunile reci ale Capricornului, ambii dobândesc succes. Cei doi pot să devină prieteni și în afara spațiului de lucru, iar în timpul petrecut împreună s-ar putea să le vină noi idei strălucite.

Pești – Vărsător

Vărsătorul și Peștii pot avea anumite calități în comun, inclusiv dorința de a face lumea un loc mai bun prin munca lor. Dar nu sunt cu adevărat compatibili în carieră și asta, din câteva motive. Vărsătorul simte nevoia să-și folosească gândirea idealistă pentru a contribui la rezolvarea unor probleme cu care se confruntă omenirea, iar asta nu-i lasă timp și energie pentru indispozițiile Peștilor. Nativul în Pești, pe de altă parte, se simte supus unei constrângeri din cauza concentrării Vărsătorului exclusiv asupra aspectelor idealiste. Emoțiile sunt importante pentru Pești; cele pozitive îl pot mobiliza iar cele negative îl pot bloca. Fiecare dintre ei s-ar putea pune mai bine în valoare în altă combinație.

Pești – Pești

Pe tărâm profesional, Peștii au nevoie de ceva cu semnificații profunde și care să-i conecteze la sentimentele celorlalți. Creativitatea lor specială îi recomandă pentru activități care să-i stimuleze și să le permită să se exprime. Când noi nativi în Pești lucrează împreună, încep să zboare prin aer idei uimitoare. Se respectă reciproc și își fac partea cu maximă responsabilitate. Succesul vine în momnetul în care cei doi livrează rezultatul muncii lor într-o formă pe care nimeni n-a anticipat-o. Nativul în Pești este încântat de experiență și este posibil să se fi ales cu un prieten nou.

Mihaela Serea
Foto: 123RF Stock Photo
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Compatibilitati Zodii