Ce ne rezervă astrele în prima săptămână a anului 2017

horoscop

2017 pare să înceapă bine pentru majoritatea zodiilor. Astrele se aliniază favorabil în săptămâna 2-8 ianuarie 2017 și ne rezervă surprize plăcute în majoritatea sectoarelor vieții. Iată, așadar, ce ne așteaptă în prima săptămână a anului 2017 din punct de vedere astrologic.

BERBEC

Dragoste Relația voastră de cuplu are șanse să se îmbunătățească în această primă săptămână a lunii ianuarie. Astrele favorizează comunicarea, grație căreia vă veți putea rezolva cu ușurință problemele din trecut. Dacă nu sunteți încă într-o relație de cuplu, trebuie să știți că nu existe prea mari șanse să se schimbe acest lucru la început de an, însă Saturn vă predispune la plăceri… vinovate.

Bani Neptun, una dintre planetele care vă influențează sectorul financiar, și Saturn, planeta organizării, vă ajută să vă gestionați eficient bugetul, diminuat semnificativ ca urmare a sărbătorilor. Sunt șanse de câștiguri importante.

Sănătate De remarcat tonusul ridicat de care ați cam dus lipsă în ultima vreme. Pentru a vă menține rezistența fizică de care veți avea mare nevoie în anul care vine, n-ar fi rău să vă gândiți să practicați în mod regulat un sport.

Carieră La locul de muncă, ar fi bine să analizați în cele mai mici detalii ceea ce vi se propune în această săptămână. Aspectul format de Saturn vă va permite să vedeți lucrurile clar. Veți reuși astfel să evitați greșelile sau neînțelegerile.

TAUR

Dragoste Contextul astral favorizează disputele în cuplu. Deși, în majoritatea cazurilor, grație intervenției Lunii, nu vor exista conflicte majore care să ducă la separări, n-ar fi rău, totuși, să faceți tot ce ține de voi să evitați disputele. În timp, acestea nu fac altceva decât să vă erodeze relația. Nativii singuri se bucură de sprijinul planetei Venus care îi va cadorisi cu mult sex appeal. Calea către sufletul sexului opus este deschisă.

Bani Este o perioadă favorabilă depozitelor bancare. Dacă v-au mai rămas ceva bani după sărbători, depuneți-i la bancă. Profitul obținut în urma plasamentelor efectuate în această perioadă va fi semnificativ. Feriți-vă însă de orice fel de tranzacție.

Sănătate În acest an, menținerea sănătății ar trebui să se numere printre prioritățile voastre. Organizați-vă în așa fel încât să nu mai trebuiască să trăiți tot timpul sub presiune și profitați mai mult de plăcerile vieții.

Carieră Pentru mulți dintre voi, ultima perioadă probabil că nu a fost excepțională la locul de muncă. Vestea bună este că lucrurile se vor schimba începând din această săptămână. Vă este promis succesul profesional. Dacă vă aflați în căutarea unui loc de muncă, în această săptămână sunt șanse mari să găsiți un job care să corespundă experienței voastre, dar și aspirațiilor voastre financiare.

GEMENI

Dragoste  Pentru voi, începe o perioadă de consolidare a relației în care vă aflați. Dacă ați traversat o perioadă de neînțelegeri, contextul astral favorizează rezolvarea lor. Dacă nu v-ați întâlnit încă sufletul-pereche, aflați că acest lucru se poate întâmpla chiar în aceste zile. Planetele vă pregătesc întâlnirea cu un partener extrem de inteligent, cu care veți avea în comun preocupări, aspirații și principii.

Bani În săptămâna ce urmează, voi vă veți confrunta cu o situație contradictorie: pe de o parte, Soarele vă generează cheful de a cheltui fără măsură, în timp ce Jupiter favorizează economiile. Așadar, în perioada care urmează, veți oscila între aceste două tendințe. Este o perioadă favorabilă investițiilor și plasamentelor bancare.

Sănătate La începutul anului, încercați să vă schimbați obiceiurile nesănătoase. Începeți prin a vă culca devreme. Continuați cu eliminarea grăsimilor din alimentația voastră. Și dacă după toate astea vă rămân 20-30 de minute libere, faceți puțin sport.

Carieră La locul de muncă, este o perioadă bună pentru a vă implica în proiecte noi. Rețineți! Este important să nu luați decizii de capul vostru. Consultați-vă cu cei cu care lucrați la proiecte sau, și mai bine, lăsați-i pe ei să ia deciziile.

RAC

Dragoste Supuși influențelor astrale diametral opuse, voi veți avea o dispoziție schimbătoare în aceste prime zile ale anului 2017. Aveți grijă că partenerul s-ar putea să nu știe să reacționeze foarte bine la aceste schimbări bruște ale voastre, iar consecința să fie o dispută de toată frumusețea. Încercați să faceți tot ce ține de voi să nu distrugeți armonia cuplului.

Bani Este o perioadă favorabilă pentru a face depozite bancare și pentru tranzacții imobiliare. Grație aspectului format de Marte, șansa este de partea voastră.

Sănătate Începutul anului va fi marcat de o scădere ușoară a tonusului. Din fericire, nimic de speriat.

Carieră În acest început de an, sunteți în măsură să vă realizați ambițiile la locul de muncă cu mare ușurință. Astrele sunt favorabile cu precădere nativilor născuți în a treia decadă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop