Compatibilitățile Leului cu alte zodii

Leul si Scorpionul

Apare avertismentul „Pericol' cand se intalnesc un Leu si un Scorpion pentru ca mereu mocneste un foc intre ei. Scorpionul admira stralucirea Leului si il atrage pe acesta ca un magnet cu misterul sau.

Leul ii castiga increderea Scorpionului prin generozitate si sinceritate. Verticalitatea si concentrarea Scorpionului il atrage pe Leu, pentru ca vede o persoana care ii va sustine ambitiile. Scorpionul intuieste nevoia Leului de a fi laudat si ii ofera acestuia feedback iar Leul il binedispune pe Scorpion printr-un simplu zambet.

Ambii sunt gelosi si posesivi, de aceea trebuie sa stabileasca niste reguli clare si sa invete sa joace cinstit.

Cand oricare dintre cei doi se simte tradat, relatia este compromisa. Pierderea increderii ii transforma pe cei doi in inamici de temut. Ca fosti iubiti, distrug tot ce a fost frumos intre ei.

Daca reusesc sa evite cel mai rau scenariu, cei doi pot forma un cuplu dinamic si unit.

Viata lor intima este intensa si jucausa. Daca reusesc sa treaca de obstacolele mari, loialitatea si atractia sexuala pot face din aceasta relatie una pentru toata viata.

Cupluri celebre: Elvis Costello (Leu) si Diana Krall (Scorpion); Meg Ryan (Scorpion) si Matthew Perry (Leu); Steve Wozniak (Leu) si Kathy Griffin (Scorpion); Bill Clinton (Leu) si Hilary Clinton (Scorpion); Alain Delon (Scorpion) si Nathalie Delon (Leu); Arnold Schwarzenegger (Leu) si Maria Shriver (Scorpion).

Leul si Sagetatorul

Ambii au pasiuni aprinse si credinta ca viata este o aventura care trebuie sarbatorita. Intalnirile includ jocuri si calatorii iar dragostea ii face sa simta ca traiesc. Atleticul Sagetator reuseste sa scoata Leul din trandavie si sa-l faca sa traiasca viata din plin.

Problemele apar in cuplu atunci cand Sagetatorul flirteaza cu altcineva. Leul raspunde cu gelozie.

Nevoia Sagetatorului de libertate intra in conflict cu dorinta Leului de a trai o frumoasa poveste de dragoste. Sagetatorul poate fi un partener iubitor, dar nu atat de devotat precum isi doreste Leul. Spiritul de joaca al Sagetatorului si orgoliul Leului sunt o cale sigura catre dezastru.

Relatia functioneaza atunci cand se tine cont de valorile amandurora, iar legatura este mentinuta prin comunicare.

Copii, vacante, animale, prieteni, petreceri – casa acestui cuplu este mereu colorata. Atat timp cat vor reusi sa-si pastreze zambetul pe buze si nu vor inceta sa lucreze la diferentele dintre ei, aceasta relatie poate sa functioneze.

Cupluri celebre: Don Johnson (Sagetator) si Melanie Griffith (Leu); Don Cheadle (Sagetator) si Bridgid Coulter (Leu); Christine Taylor (Leu) si Ben Stiller (Sagetator); Martin Scorcese (Sagetator) si Illeana Douglas (Leu).

Citește și:
Zodia Leului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Leului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii