Compatibilitățile Leului cu alte zodii

Leul si Fecioara

Fiind vecini in zodiac, exista sanse sa aiba o relatie armonioasa. Atentia pe care i-o da Fecioara Leului ii creste acestuia din urma si mai mult increderea in sine.

Fecioara este atrasa de mandria si demnitatea Leului iar acesta crede despre Fecioara ca este putin cam calma. Cu toate acestea, relatia dintre ei se anunta de lunga durata. Leul o incurajeaza pe Fecioara sa fie copilaroasa dar Fecioara devine impulsiva atunci cand Leul o neglijeaza.

In timp ce Leul este un cheltuitor fara scapare, Fecioara economiste pana la ultimul ban. De aici pot porni conflicte, mai ales daca Fecioara se ocupa de finantele casei.

Visul Leului de a trai o iubire vesnica se poate implini alaturi de Fecioara, care face tot ceea ce promite. Cei doi au o relatie buna in viata de zi cu zi, condimentata cu momente de exuberanta.

Cupluri celebre: Aristotle Onassis (Fecioara) si Jackie Kennedy Onassis (Leu); Jennifer Lopez (Leu) si Marc Anthony (Fecioara); Princess Anne (Leu) si Mark Phillips (Fecioara); Salma Hayek (Fecioara) si Edward Norton (Leu); Guy Ritchie (Fecioara) si Madonna (Leu); Bruce Springsteen (Fecioara) si Patti Scialfa (Leu).

Leul si Balanta

Este o relatie romantica, dar fiecare se cauta in celalalt, concluzia fiind: „esti superb/a'. Leul este impresionat de popularitatea Balantei iar Balanta, admirand in secret siguranta cu care vorbeste Leul, este orbita de increderea acestuia in sine. Ambii sunt entuziasti, admiratori ai luxului si curajosi. Leul si Balanta seamana destul de mult, ambii admirandu-si frumusetea in orice oglinda.

Discutiile in contradictoriu pornesc de la diferentele de mentalitate, Balanta simplificand mult lucrurile iar Leul avand idei fixe. Leul este obisnuit sa conduca si sa isi exprime ideile fara restrictii, iar efortul Balantei de a crea armonie poate deveni obositor.

Strălucirea Leului, felul în care se bucură de atenția celor din jur și spiritul său de independență pot stârni Balanței un sentiment de nesiguranță și de gelozie. La rândul său, Leul ezită să se bazeze pe Balanță, care pare mereu oscilantă și nehotărâtă. Fiind amândoi orgolioși, vor prefera să se retragă din relație decât să discute deschis.

Cupluri celebre: Jimmy Carter (Balanta) si Rosalynn Carter (Leu); F. Scott Fitzgerald (Balanta) si Zelda Fitzgerald (Leu); Eric Benet (Balanta) si Halle Berry (Leu).

Citește și:
Zodia Leului (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Leului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii