Compatibilitățile Fecioarei cu celelalte zodii

Fecioara si Sagetatorul

Cand Sagetatorul afiseaza un zambet de invingator, pentru Fecioara pare ca nimic nu are noima. Stabila Fecioara are o relatie dificila cu neprevgizibilul Sagetator. La inceputul relatiei, Fecioara este cea care il ia pe „nu” in brate, ceea ce ii cam taie entuziasmul Sagatatorului.

Ambii au de castigat cand ideile lor sunt puse in practica. Se simt inspirati si apreciati in aceasta relatie. Fecioara il ajuta pe Sagetator sa revina cu picioarele pe pamant.

Fecioara prefera sa isi petreaca ziua dupa un program bine stabilit, pe cand Sagetatorul urmareste inspiratia de moment. Problemele incep cand Sagetatorul planifica o calatorie, fara sa tina cont ca aventurile in care pleaca Fecioara trebuie sa fie bine gandite.

Aceasta pereche aduce in prim plan un vechi conflict dintre libertate si stabilitate. Este nevoie fara indoiala de un echilibru. Diferentele pot fi rezolvate in timp.

Cupluri celebre: Sophia Loren (Fecioara) si Carlo Ponti (Sagetator); Aristotle Onassis (Fecioara) si Maria Callas (Sagetator); Annie Lennox (Sagetator) si Dave Stewart (Fecioara); Beyonce (Fecioara) si Jay Z (Sagetator).

Fecioara si Capricornul

O pereche perfecta in care fiecare e total devotat celuilalt. Niciunul nu doreste o aventura de o noapte si isi fac promisiuni pentru o relatie de lunga durata. Ambii au nevoie de respect, dragoste si loialitate. Intuiesc ce ii place si ce nu ii place celuilalt si inteleg orice semn de afectiune.

Cei doi sunt foarte indragostiti, desi nu o arata in public. Fecioara intuieste dorinta Capricornului de a realiza ceva maret si poate fi fanul cel mai infocat al acestuia. Capricornul se simte sustinut de dorinta Fecioarei de a ajuta.

Capricornul are nevoie de multa rabdare cu Fecioara cea sensibila. Fecioara il invata pe Capricorn cum sa obtina ceva de la o persoana. Ambii au nevoie de singuratate, desi Capricornul cade destul de des in butoiul cu melancolie.

Aparitiile Fecioarei au un miros de curat si Capricornul de asemenea are un look ingrijit. Sexual sunt compatibili iar Capricornul nu are probleme in a prelua controlul.

Este important sa faca din distractie o prioritate, cum ar fi iesitul in natura, plimbarile in parc, cu sau fara biciclete etc.

Cupluri celebre: Humphrey Bogart (Capricorn) si Lauren Bacall (Fecioara); Jared Leto (Capricorn) si Cameron Diaz (Fecioara); Ava Gardner (Capricorn) si Mickey Rooney (Fecioara).

Citește și:
Zodia Fecioarei (descriere)
Ascendentul celor din Zodia Fecioarei

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Compatibilitati Zodii